تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
نرخ ارز در ایران

قیمت دلار؛ چرا روند صعودی شد؟

چرا قیمت دلار که روز یکشنبه با ریزش ۱۸۰۰ تومانی روبرو بود، افزایشی شد؟ آیا روند صعودی دلار ادامه‌دار خواهد بود؟ رشد پلکانی و آرام قیمت دلار در معاملات نقدی روز دوشنبه را می‌توان در نتیجه رشد تقاضا در منطقه جذاب برای خرید دانست.

کد خبر: ۱۷۶۰۸۰
۱۷:۳۷ - ۰۵ آذر ۱۴۰۳

قیمت دلار؛ چرا روند صعودی شد؟

دیدارنیوز: قیمت دلار که معاملات روز دوشنبه را در مسیر افزایشی آغاز کرده بود تا پایان دادوستد‌های نقدی، خود را به کانال نهم از کریدور ششم رساند. اما کدام فاکتور‌ها در بازگشت دلار به روند صعودی موثر بوده‌اند و آیا این مسیر ادامه‌دار خواهد بود؟

قیمت دلار از ابتدای بازگشایی بازار روز دوشنبه در نیمه بالایی کانال هشتم از کریدور ششم نوسان می‌کرد و تنها دو پله نسبت به روز گذشته بالاتر رفته بود. با این حال، اما قیمت دلار معاملات نقدی روز دوشنبه را روی مرز کانال نهم از کریدور ششم به پایان رساند.

گفتنی است دلار روز یکشنبه با دریافت سیگنال‌های مثبتی نظیر از سرگیری مذاکرات هسته‌ای در ژنو، بهبود روابط منطقه‌ای با سفر وزیر اقتصاد به عربستان و آتش‌بس احتمالی میان لبنان و رژیم صهیونیستی ریزش قیمت را تجربه کرد.

بازارساز نیز به محض نزدیک‌شدن قیمت دلار به قله‌های تاریخی در کریدور هفتم، دست به‌کار شد و بازار ارز را در کنترل خود درآورد. با این حال، اما روز دوشنبه قیمت دلار بار دیگر صعود کرد و در کانال بالاتر نشست.

اما معنای رفتار دلار چیست؟ چرا دلار که روز یکشنبه با ریزش ۱۸۰۰ تومانی روبرو بود، افزایشی شد؟ آیا روند صعودی دلار ادامه‌دار خواهد بود؟

پیش بینی قیمت دلار

از آنجا که هیچ‌یک از سیگنال‌های مثبت سیاسی نقض نشده و سیگنال منفی دیگری هم به بازار ارسال نشده، رشد پلکانی و آرام قیمت دلار در معاملات نقدی روز دوشنبه را می‌توان در نتیجه رشد تقاضا در منطقه جذاب برای خرید دانست.

از آنجا که معامله‌گران این بازار پیش‌بینی می‌کنند قیمت دلار بار دیگر به کریدور هفتم حمله و در این بازه قیمتی پیشروی کند، به محض افت دو کانالی دلار در روز یکشنبه، فرصت خرید شناسایی کرده و وارد بازار شدند.

اثر این تقاضا حتی در قیمت دلار پشت خطی نیز دیده می‌شد که خود را تا نیمه کانال نهم از کریدور ششم بالا کشیده و برای ورود به کریدور هفتم آماده کرده بود.

پیشتر علی صادقین، کارشناس بازار‌های مالی تاکید کرده بود که قیمت دلار تا زمان تحویل دولت آمریکا به رئیس جمهوری جدید این کشور، با نوسانات افزایشی حدود دو هزار تومانی روبرو خواهد بود، اما در همین منطقه بازی خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی
امروز پنجشنبه ۱۱ دی