تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در مراسم بدرقه کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی ناشنوایان مطرح شد

دستیار رئیس‌جمهور: با کسری بودجه زیادی روبه‌رو هستیم

علی ربیعی، دستیار رئیس جمهور گفت: ما می‌خواهیم قانون حمایت از معلولان را اجرا کنیم، اما با کسری بودجه زیادی روبه‌رو هستیم.

کد خبر: ۱۷۶۰۲۶
۱۹:۲۶ - ۰۴ آذر ۱۴۰۳

دستیار رئیس‌جمهور: با کسری بودجه زیادی روبه‌رو هستیم

دیدارنیوز: دستیار رئیس جمهور، کسری بودجه را عاملی در مقابل اجرای قانون حمایت از معلولان دانست.

علی ربیعی، دستیار رئیس جمهور در مراسم بدرقه کاروان اعزامی به بازی‌های آسیایی ناشنوایان گفت: این جمع شدن در اینجا حاوی پیام‌های مختلفی است. با اعتقاد می‌گویم که دولت پزشکیان، دولت عدالت و انصاف قلمداد شده و این جهت‌گیری در دولت وجود دارد. تلاش برای رفع نابرابری‌ها، به‌ویژه کسانی که صدای آن‌ها شنیده نمی‌شود، وجود دارد.

«دولت صدای افراد توان‌یاب را شنیده است.»، وی ضمن بیان این جمله تصریح کرد: عادت به اینکه نارسایی‌ها به زیر فرش رانده شود، در این دولت وجود ندارد. ما می‌خواهیم قانون حمایت از معلولان را اجرا کنیم، اما با کسری بودجه زیادی روبه‌رو هستیم. با این وجود، برای بازنشستگان و افراد توان‌یاب قطعاً لایه حمایتی در دستور کار است تا روی آن برنامه‌ریزی شود.

دستیار رئیس جمهور در ادامه خاطرنشان کرد: نکته دیگر این است که گاهی اوقات، افرادی در کشور موتور یک حرکت می‌شوند و از رنج جامعه کم می‌کنند. جامعه ایران با این افراد معنا پیدا کرده است. ایران پُر از افرادی همچون جبار باغچه‌بان است و ما قدردان آن‌ها هستیم. هر کدام از شما یک جبار باغچه‌بان هستید.

ربیعی با بیان اینکه جامعه ایران بیشتر از هر زمانی به موفقیت نیاز دارد، گفت: هر کدام از شما می‌توانید یک عنصر حرکتی در جامعه باشید. ما نیاز به انسان‌های موفق داریم و شما پیام‌آور این موضوع خواهید بود. شما می‌توانید صدای ایران را به گوش دنیا برسانید. ذهن و قلب ما با شماست. امروز سلام پزشکیان را به شما می‌رسانم و او برای همه شما آرزوی موفقیت کرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
محمدحسن
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۰:۳۳ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۴
0
0
کسری بودجه از نحثی دولت پزشکیان است که مشاوران و معاونین کاملا مرعوب غرب استفاده کرده و همچون روحانی علیه العنه آب و نان مردم را به نفس آمریکاه گره زده است
هاشم
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۸:۵۸ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۵
0
0
بودجه نهادهای مذهبی سربار مردمدم رو حذف کنید.
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد