تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
لوکاس ژوائو پس از ۳۱۶ دقیقه برای سرخ‌ها گل زد

مهاجم پرسپولیس و پایان ۱۹۱ روز انتظار!

ژوائو که فشار زیادی را از سوی رسانه‌ها، کارشناسان و هواداران تحمل می‌کرد، سرانجام پس از ۱۹۱ روز انتظار موفق شد برای پرسپولیس گلزنی کند.

کد خبر: ۱۷۵۹۰۷
۰۹:۵۶ - ۰۲ آذر ۱۴۰۳

مهاجم پرسپولیس و پایان ۱۹۱ روز انتظار!

دیدارنیوز: آخرین گل لوکاس ژوائو در دیداری رسمی مربوط به یک‌چهارم نهایی امیرکاپ و مصاف ام صلال با الغرافه می‌شد و حالا او پس از ۱۹۱ روز توانست دروازه رقبا را باز کند.

پرسپولیس در چارچوب مرحله یک‌شانزدهم نهایی جام حذفی به مصاف مس سونگون رفت و موفق شد حریف لیگ یکی خود را با نتیجه ۳ بر صفر از پیش‌رو بردارد و صعودی بی‌دردسر را به دور بعدی داشته باشد. مرد اول این دیدار لوکاس ژوائو بود که موفق شد هم یک گل بزند و هم یک پاس گل بدهد و طلسم‌شکنی بزرگی داشته باشد. این اتفاق در شرایطی رخ داد که لوکاس در ۹ بازی قبلی‌اش برای پرسپولیس فقط یک پاس گل داده بود.

گلزنی پس از ۳۱۶ دقیقه

لوکاس ژوائو از بازی برابر الاهلی در هفته نخست لیگ نخبگان آسیا مورد استفاده کادرفنی قرار گرفت. او از آن مسابقه تا پیش از روز پنجشنبه، با وجود حضور در ۹ بازی، نتوانسته بود گلی به‌ثمر برساند و صرفا یک اثرگذاری مستقیم روی گل‌های تیمش داشت که آن هم پاس گل به وحید امیری در جدال با شمس‌آذر بود. مهاجم پرتغالی-آنگولایی سرخ‌پوشان، اما در دهمین بازی طلسم بزرگ خود را شکست و سرانجام با لباس تیم جدیدش موفق به گلزنی شد.

مطلب مرتبط:

پرسپولیس ۳ - ۰ مس؛ صعود راحت با گلزنی ژوائو

ژوائو که فشار زیادی را از سوی رسانه‌ها، کارشناسان و هواداران تحمل می‌کرد، در مصاف با مس سونگون موفق به باز کردن دروازه حریف شد و این اتفاق پس از ۳۱۶ دقیقه حضور رخ داد. ژوائو در حالی که سومین حضور فیکس خود را پشت سر می‌گذاشت، توانست با سرتوپی هوشمندانه و ضربه‌ای دقیق، اولین گل خود برای پرسپولیس را بزند.

از الغرافه تا مس؛ پایان ۱۹۱ روز خشکسالی!

پیش از گل به مس سونگون، آخرین گل لوکاس ژوائو در یک دیدار رسمی مربوط به بازی یک‌چهارم نهایی امیرکاپ قطر می‌شود که او در جریان شکست ۴ بر ۲ ام صلال، گل دوم را به الغرافه زد. حدفاصل این ۲ گل، ۱۹۱ روز یا به عبارتی ۶ ماه و ۷ روز وقفه افتاد و سرِ آخر طلسم مذکور شکسته شد. باید دید این مهاجم بلندقامت در ادامه راه و با برداشته شدن هجمه قابل‌توجهی که روی دوش خود حس می‌کرد، چه عملکردی را در ترکیب سرخ‌پوشان به منصه ظهور می‌گذارد.

در همین بازی و پیش از زدن گل، کاملاً مشخص بود که مهاجم اسبق ردینگ فشار زیادی را تحمل می‌کند و این قضیه روی ضربات نهایی‌اش تاثیر گذاشته است. با این وجود او موفق شد پس از چند موقعیت، توپ را به تور دروازه مهدی حقیقت بچسباند و با هواداران پرسپولیس و البته گلزنی آشتی کند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر