تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
اسرائیل بدون حمایت آمریکا نابود می‌شود

سخنگوی سپاه: دشمن رو در روی ما آمریکا است

سردار علی‌محمد نائینی، سخنگوی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن رو در روی ما آمریکا است، زیرا اسرائیل بدون حمایت آن‌ها نمی‌تواند لحظه‌ای دوام بیاورد و نابود می‌شود.

کد خبر: ۱۷۵۸۸۵
۱۷:۴۵ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳

سخنگوی سپاه: دشمن رو در روی ما آمریکا است

دیدارنیوز _ استان اصفهان: سخنگو و معاون روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی گفت: دشمن رو در روی ما آمریکا است، زیرا رژیم صهیونیستی بدون حمایت آن‌ها نمی‌تواند لحظه‌ای دوام بیاورد و نابود می‌شود.

سردار علی‌محمد نائینی امروز (پنجشنبه ۱ آذرماه) در اجلاسیه سرداران و ۳۲۰ شهید شهرستان اردستان، اظهار کرد: شهدا برگزیدگان واقعی زندگی در دنیا هستند، زیرا آن‌ها به حیات طیبه رسیدند و عامل حیات جامعه هستند. شهید فقط زنده نیست، بلکه حیات بخش دین خدا و جامعه دینی است.

وی با بیان اینکه برگزاری کنکره‌های شهدا برای کسب انرژی و نیرو از شهدا است، افزود: برکت جاری زندگی همه مردم و جامعه دینی و اسلامی، شهدا هستند.

سخنگوی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با اشاره به اینکه شهرستان اردستان زادگاه مفاخر بزرگی است و در تاریخ انقلاب اسلامی جایگاه ارزشمندی دارد، گفت: یکی از مفاخر بزرگ این منطقه شهید آیت الله مدرس است که الگوی مبارزاتی بسیاری از سیاستمداران بود.

سردار نائینی با نام بردن از دیگر شخصیت‌ها و شهدایی که از خطه اردستان به کشور معرفی شدند گفت: شهید محسن فخری‌زاده مهابادی یک دانشمند تراز جهانی در علوم هسته‌ای و دفاعی بود. همچنین سردار شهید محمدعلی گنجی زاده و شهید باقر طباطبایی‌نژاد در دوران دفاع مقدس جز نفرات برتر در جنگ‌های غرب کشور بود و در تراز فرماندهان لشکر بودند.

وی با اشاره به چهل و پنجمین سالگرد فرمان تشکیل بسیج مستضعفین توسط امام خمینی، تصریح کرد: فرمان تشکیل بسیج توسط حضرت امام یک شگفتی ساز بود، زیرا اکنون نیروی مردمی بسیج فرمول تغییر همه محاسبات دشمن است و بدنه فعال و گره گشا اصلی در همه عرصه‌ها است.

سخنگوی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی با بیان اینکه هر کجا تفکر بسیجی باشد به سربلندی و پیروزی رسیدیم، گفت: سرلشکرشهید قاسم سلیمانی از تفکر بسیجی الگوگیری گرفت و جوانان را ساماندهی کرد تا بتواند در مقابل تهدیدات نتیجه بگیرد.

سردار نائینی تصریح کرد: امروز جمهوری اسلامی از قدرت درونی مستحکمی برخوردار است و نظام مقتدر در صحنه‌های مختلف بین المللی و جبهه‌های مقاومت است. امروز جمهوری اسلامی در مسیر اهداف خودش بالنده است و نیرو‌های نظامی ما در همه بخش‌ها ارتقا یافتند. در نیرو‌های مسلح امروز اشراف کامل بر دشمن وجود دارد و هیچ‌گاه ما دچار غافلگیری اطلاعاتی در هیچ عرصه‌ای نشدیم.

وی با بیان اینکه دشمن رو در روی ما آمریکا است، زیرا رژیم صهیونیستی بدون حمایت آن‌ها نمی‌تواند لحظه‌ای دوام بیاورد و نابود می‌شود، گفت: آمریکا مقصر اصلی گسترش جنگ و بی ثباتی در منطقه است و فرمانده جبهه شرارت و مقصر اصلی کشتار مردم فلسطین و لبنان است.

سخنگوی کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی خاطرنشان کرد: طوفان‌الاقصی و عملیات‌های وعده صادق و عملیات‌های اخیر حزب الله لبنان و مقاومت فلسطین نشان داد که دشمن حرفی برای گفتن ندارد و شب و روز اسرائیل سیاه شده است.

سردار نائینی با خطاب قرار دادن رژیم صهیونستی گفت: شما خودتان می‌دانید در مقابل ملت بزرگ ایران و جبهه مقاومت آسیب‌پذیر هستید. شما توانایی رهگیری موشک‌های کروز در خاک تل آویو را ندارید.

وی با بیان اینکه بیش از ۸۰ درصد موشک‌های وعده صادق ۲ به اهدف اصابت کرده است، خاطرنشان کرد: دشمن فقط رجزخوانی می‌کند، ولی در زمان حمله ما به پناهگاه می‌روند، در حالی که سپر چند لایه موشکی و هوایی دشمن کاملا ناکارآمد بود.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۱
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۲ - ۱۴۰۳/۰۹/۰۱
0
0
چرابخاطربهره اش بخاطردخالت درکشورهای دیگربخاطرنابود کردن کشورها بخاطرخفان که شمامیگی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی