تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.
نرخ ارز در ایران

دلار دست به عصا شد +جدول

موضوع صدور قطعنامه علیه ایران در نشست در حال برگزاری شورای حکام و تلاش‌های ایران برای رخ ندادن چنین اتفاقی معامله‌گران را نسبت به هر گونه مبادله‌ای دست به عصا کرده است.

کد خبر: ۱۷۵۸۷۵
۱۳:۵۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۳

دلار دست به عصا شد +جدول

دیدارنیوز: قیمت دلار امروز (پنجشنبه) با نوسانات ۵۰ تا ۱۰۰ تومانی بازگشایی و در منطقه معاملاتی روز گذشته معامله شد.

قیمت دلار در شروع به کار بازار‌ها در آخرین روز هفته در منطقه معاملاتی روز چهارشنبه با تلرانس ۵۰ تا ۱۰۰ تومانی درجا زد. در لحظه نگارش این گزارش قیمت دلار در نیمه پایینی کانال پایانی کریدور ششم در حال معامله است.

معامله‌گران روند رنج قیمت اسکناس دلار را متاثر از اخبار سیاسی می‌دانند که از نشست شورای حکام روانه بازار‌ها می‌شود.

دلار دست به عصا شد +جدول

نشست شورای حکام روز چهارشنبه آغاز به کار کرد و یکی از دستور جلسات آن راستی‌آزمایی و نظارت در جمهوری اسلامی ایران ذیل قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت سازمان ملل است.

در همین راستا خبرگزاری فرانسه به نقل از دیپلمات‌های غربی مدعی شد که سه کشور اروپایی عضو برجام با حمایت آمریکا برنامه دارند با ادعای همکاری ضعیف ایران با آژانس بین‌المللی انرژی اتمی، در نشست فصلی شورای حکام آژانس که قرار است از ۳۰ آبان تا دوم آذر برگزار شود، اقدامی تنبیهی انجام دهند. همین موضوع بازار‌های مالی را با جهش قیمت همراه کرد. در ادامه این اظهارات، رافائل گروسی مدیرکل آژانس بین‌المللی انرژی اتمی اعلام کرد که ایران درخواست توقف غنی‌سازی تا ۶۰ درصد را پذیرفته است و همین موضوع قیمت دلار را تا وضوح اخبار از ادامه برگزاری نشست شورای حکام و تصمیمات در خصوص ایران در روند رنج قرار داد و از التهابات بازار ارز کاست.

تتر ۷۰ هزار تومانی شد

قیمت درهم امروز با افزایش ۴۰ تومانی روی رقم ۱۹ هزار و ۴۰ تومانی معامله شد. تتر با رشد ۵۵۰ تومانی به کریدور ۷۰ هزار تومانی ورود کرد و با رقم ۷۰ هزار و ۴۰۰ تومان در حال معامله است. قیمت تتر امروز از دلار تهران هزار تومان گران‌تر معامله می‌شود.

قیمت پوند انگلیس روی رقم ۸۷ هزار و ۸۶۰ تومانی ایستاده و کاهش ۲۰۰ تومانی دارد. یورو نیز در سطح ۷۳ هزار و ۲۵۰ تومانی در حال معامله است و افت ۳۰۰ تومانی دارد.

گفتنی است روز پنجشنبه اسکناس دلار با رقم ۵۲ هزار و ۵۵۰ تومانی عرضه شد و رشد ۹۴ تومانی داشت. حواله دلار نیز با رشد ۹۴ تومانی با رقم ۵۱ هزار و ۱۱۹ تومانی عرضه شد.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير