تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
رونمایی از کتاب «توئیتری‌شدن سیاست»

خانیکی: «ظریف» در دوران مذاکرات برجام توانست مقابل دونالد ترامپ قد علم کند

هادی خانیکی، استاد علوم ارتباطات در نشست رونمایی از کتاب «توئیتری‌شدن سیاست» که در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد، گفت: ظریف در دوران مذاکرات برجام توانست فرهنگ نجیبانه‌ای در کنار فرهنگ خشن توئیتر در امور سیاسی پدید آورد و نیز در مقابل دونالد ترامپ که در زمانی توئیتر را در جهاتی به تسخیر خود درآورده بود به خوبی قد علم کند.

کد خبر: ۱۷۵۷۱۸
۱۸:۴۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳

خانیکی: جامعه ارتباطی و سیاسی ما به فعالیت‌های «ظریف» مدیون است

دیدارنیوز: استاد علوم ارتباطات گفت: توئیتری‌شدن سیاست تحولی در ارتباطات سیاسی شکل می‌دهد که هم دنیایی سرشار از بیم و هم مشحون از امید ایجاد می‌کند.

هادی خانیکی در نشست رونمایی از کتاب «توئیتری‌شدن سیاست» که در خانه اندیشمندان علوم انسانی برگزار شد با بیان اینکه جامعه ارتباطی و سیاسی ما به فعالیت‌های محمدجواد ظریف که در حل مشکلی از مشکلات سیاست و هم در عرصه پیوند کار سیاسی و آکادمیک عمل کرده، بسیار مدیون است، اظهار کرد: دکتر ظریف در دوران مذاکرات برجام توانست فرهنگ نجیبانه‌ای در کنار فرهنگ خشن توئیتر در امور سیاسی پدید آورد و نیز در مقابل دونالد ترامپ که در زمانی توئیتر را در جهاتی به تسخیر خود درآورده بود به خوبی قد علم کند.

وی در بخش دیگری از سخنانش یادآور شد: توئیتر در بطن خود دائما مسئله خلق می‌کند و آن مسئله، مسئله جامعه هم می‌شود. توئیتری‌شدن سیاست فرایندی است که توئیت عاملیتی برای شکل‌دهی به گفتمان سیاسی پیدا می‌کند و سیاستمداران را قادر به واکنش مستقیم به رویداد‌ها می‌کند.

خانیکی تاکید کرد: این امر در ارتباطات سیاسی یک تحول را شکل می‌دهد که هم دنیایی سرشار از بیم و هم مشحون از امید ایجاد می‌کند. دسترسی مستقیم و شفافیتی که در عرصه سیاست وجود دارد امکان کنترل روایت‌ها را می‌دهد و همین از نظر ارتباطی پدیده جدیدی را ایجاد کرده که فرهنگ تکه‌های صوتی نام گرفته و جای بحث‌های جامع و عمیق را در مسائل سیاسی در جامعه می‌گیرد.

استاد علوم ارتباطات یادآور شد: تمایل به جنجال‌برانگیز بودن در این فضا وجود دارد و نوعی دوگانگی در جوامعی که نیازمند چندگانگی و تنوع در گفتگو هستند را ایجاد می‌کند. رسانه‌های سنتی هم تحت تأثیر همین فرهنگ تکه‌های صوتی قرار می‌گیرند و به جای پوشش کامل برنامه‌های خبری بخشی از آن و در واقع مهمترین جزء را بازتاب می‌دهند.

وی افزود: توئیتر با خلق مزایا و معایبی در عرصه سیاست به میدان آمده است. مسئله فقط در ایران نیست و تا حدودی جهانی شده است و رسانه‌های مختلفی نسبت به این مزایا و معایب واکنش نشان داده‌اند که در آخرین مورد شاهد خروج روزنامه گاردین از توئیتر و فاصله‌گرفتن این رسانه به دلیل شیوه مدیریت ایلان ماسک و جهت‌گیری‌های از این شبکه اجتماعی بودیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان