تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
۹۱۰۰ سکه امروز فروش رفت

ربع‌ سکه ۱۴۰۳ چند؟

در حراج ربع سکه ۱۲ هزار و ۲۵۴ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که ۵۸۳۰ قطعه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۹۸۳ هزار تومان تخصیص داده شد.

کد خبر: ۱۷۵۷۱۶
۱۸:۲۴ - ۲۸ آبان ۱۴۰۳

ربع‌ سکه ۱۴۰۳ چند؟

دیدارنیوز: سی و ششمین حراج سکه طلا با تخصیص ۹۱۰۰ قطعه انواع سکه طلا به پایان رسید؛ ربع سکه‌های عرضه شده در این حراج ضرب ۱۴۰۳ است و سهم این نوع سکه از کل تخصیص‌های امروز، ۶۴ درصد بوده است.

سی و ششمین حراج سکه طلا با تخصیص ۹۱۰۰ قطعه انواع سکه طلا به پایان رسید؛ در این حراج، ۲۳۰۷ قطعه تمام سکه، ۹۶۳ قطعه نیم سکه و ۵۸۳۰ قطعه ربع سکه به متقاضیان تخصیص داده شد.

ربع سکه‌های عرضه شده در این حراج ضرب ۱۴۰۳ بود و سهم این نوع سکه از کل تخصیص‌های امروز، ۶۴ درصد بوده است.

در حراج امروز، از مجموع ۴۱۱۳ قطعه تمام سکه ثبت سفارش شده، ۲۳۰۷ قطعه با میانگین قیمت ۴۸ میلیون و ۷۳۸ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

همچنین، از مجموع ۱۵۲۴ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، ۹۶۳ قطعه با میانگین قیمت ۲۴ میلیون و ۶۵۶ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد.

شایان ذکر است، در حراج ربع سکه نیز ۱۲ هزار و ۲۵۴ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شد که ۵۸۳۰ قطعه با میانگین قیمت ۱۴ میلیون و ۹۸۳ هزار تومان تخصیص داده شد.

ربع سکه‌های ۱۴۰۳ درحالی در حراج امروز حدود ۱۵ میلیون تومان قیمت خورده و فروخته می‌شود که قیمت فروش ربع سکه در معاملات پایانی امروز بازار تهران به ۱۶ میلیون تومان رسیده بود.

ضمن اینکه از امروز تحویل اولین دور از ربع سکه‌های ۱۴۰۳ که در حراج هفته قبل فروخته شده بود، آغاز شد و رسماً از ۲۸ آبان ماه سکه‌های ۱۴۰۳ به بازار رسید.

این گزارش حاکی است، از ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲ تاکنون، ۳۶ حراج از طریق سامانه معاملات سکه طلای مرکز مبادله ایران برگزار شده است که طی این حراج ها، در مجموع ۴۸۷ هزار و ۷۵۵ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است. سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۶۴ هزار و ۴۵۴ قطعه، نیم سکه ۸۵ هزار و ۹۳۷ قطعه و تمام سکه ۱۳۷ هزار و ۳۶۴ قطعه است.

گفتنی است، حراج بعدی سکه روز چهارشنبه برگزار خواهد شد، ۳۰ آبان‌ماه، ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۴۰۳، نیم سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ و تمام سکه طلای بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی، بدون بسته بندی عرضه می‌شود.

متقاضیان برای ثبت سفارش می‌توانند از طریق سامانه مرکز مبادله ایران به نشانه اینترنتی market.ice.ir اقدام کنند. بازه واریز وجه برای شرکت در این حراج، ساعت ۸ تا ۲۳ روز سه‌شنبه مورخ ۲۹ آبان‌ماه است. پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا ۵ قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان ۵ قطعه ربع سکه یا ۵ قطعه نیم سکه یا ۵ قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از ۵ قطعه باشد.

متقاضیان توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، صرفاً می‌توانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یکبار می‌توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهد.

زمان بندی تحویل سکه

متقاضیان جهت دریافت سکه، به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا، در بازه زمانی ۷ الی ۱۴ آذرماه است؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت می‌شود. هزینه تحویل ۳۰ هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.

اشخاصی که طی بازه زمانی ۱۷ الی ۲۴ آذرماه برای دریافت سکه اقدام کنند، علاوه بر هزینه تحویل، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا ۵۰ هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می‌شود؛ این هزینه شامل روز‌های تعطیل نیز خواهد بود.

در صورتی که اشخاص در بازه زمانی تحویل سکه اقدام به دریافت سکه نکنند، معامله فسخ و پس از اعلام بانک عامل وجه معامله پس از کسر کارمزد خرید و سایر هزینه‌های عملیاتی به کیف پول خریدار عودت داده می‌شود؛ در صورت انفساخ معامله به دلیل عدم مراجعه خریدار به شعبه انتخاب شده در سامانه جهت دریافت سکه طلا در مهلت مقرر، خریدار به مدت ۱۸۰ روز از ثبت هرگونه سفارش خرید در سامانه منع می‌شود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی