تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.
مهدی چمران اعلام کرد

چراغ‌های راهنمایی نباید خاموش شوند/ نمی‌دانم اتوبوس‌ها کجا هستند!

مهدی چمران، رئیس شورای شهر تهران با اشاره به خاموشی بزرگراه‌ها و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، گفت: چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نباید بی‌منطق خاموش شوند.

کد خبر: ۱۷۵۶۲۲
۱۰:۴۰ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

چراغ‌های راهنمایی نباید خاموش شوند

دیدارنیوز: رئیس شورای شهر تهران با اشاره به خاموشی بزرگراه‌ها و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی، گفت: چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نباید بی منطق خاموش شوند؛ چرا که پلیس آمادگی ندارد و وقتی چراغ نیست شرایط نامناسب می‌شود.

مهدی چمران پیش از آغاز دویست و هشتادمین جلسه علنی شورای شهر تهران و در جمع خبرنگاران در تشریح دستور جلسه امروز شورای شهر اظهار کرد: لایحه مجوز تشکیل سازمان گردشگری و مراکز تفریحی تهران، بررسی لوایح معرفی اعضای پیشنهادی جهت عضویت در مجمع شرکت نوسازی عباس‌آباد و تشکیل مرکز زنان و خانواده شهرداری تهران در دستور قرار خواهند داشت. همچنین بررسی اصلاح بخش الف ماده ششم مصوبه عوارض ساختمانی، ارزش افزوده ناشی از طرح‌های توسعه شهری و بهای خدمات حوزه شهرسازی شهرداری تهران و ارزش معاملاتی موضوع تبصره ۱۱ ماده ۱۰۰ قانون شهرداری از سال ۱۴۰۳ را خواهیم داشت.

وی درباره خاموشی بزرگراه‌ها و چراغ‌های راهنمایی و رانندگی طی روز‌های اخیر گفت: چراغ‌های راهنمایی و رانندگی نباید بی منطق خاموش شوند. پلیس آمادگی ندارد و وقتی چراغ نیست شرایط نامناسب می‌شود و حجم رفت و آمد‌ها بیشتر و نامرتب می‌شود. البته حوادث رانندگی بیشتر خارج از شهر است. آنقدر در شهر ما شلوغ است که حوادث کمی رخ می‌دهد. در این زمینه کار‌های فرهنگی مهم‌تر است. البته خاموشی بزرگراه در کاهش برق موثر است. در دوره‌های قبل پیشنهاد دادیم که در هر تیر چراغ برق دو چراغ از چهار چراغ روشن باشد که صرفه‌جویی شود. می‌توان در اوج ساعات استفاده از برق هم تابلو‌های تبلیغاتی را خاموش کرد.

رئیس شورای شهر تهران درباره آخرین وضعیت ورود اتوبوس‌های برقی گفت: نمی‌دانم اتوبوس‌ها دقیقا کجا هستند. آن ۱۰ اتوبوس در مسیر حمل به تهران هستند. اتوبوس‌های دیگر هم در مسیر دریایی و آماده حضور در بندر هستند. تاکسی‌ها را هم گفتند می‌آیند، اما در جریان آن‌ها نیستم.

چمران با بیان اینکه ما با تمام مسئولان از جمله استاندار سابق و فعلی تهران جلسه و ملاقات داشتیم، گفت: با مسئولان قضایی کشور نیز جلساتی برگزار کردیم و این هماهنگی‌ها برای رفع مشکلات داخلی باید برقرار باشد.

وی در پاسخ به این پرسش که آیا مسائل مطرح شده توسط برخی اعضا درباره قرارداد اتوبوس‌های چینی با دادستانی رفع شده است یا خیر؟، اظهار کرد: فکر می‌کنم مشکلات و ابهامات حل و فصل شده باشد.

رئیس شورای شهر تهران درباره اظهارنظر مهدی پیرهادی عضو شورای شهر تهران در خصوص اضافه شدن سه نقطه به بهشت زهرا عنوان کرد: آرامستان‌ها فراتر از محدوده شهری هستند و استانداری باید نظر دهد. با توجه به این موضوع استانداری باید نقاط اعلامی را تأیید کند که هنوز جوابی به دست ما نرسیده است.

وی درباره برکناری رئیس سازمان نظام مهندسی نیز گفت: مایه تأسف است که چنین شخصیتی با سوابق علمی و اجرایی بالا جابجا شود و امیدواریم تجدیدنظر صورت بگیرد و بنده خواهش کردم این موضوع مجددا بررسی شود؛ چرا که موارد اعلامی در مورد ایشان صحیح نبود.

چمران درباره وصول هفت ساله شدن شورای شهر در مجلس شورای اسلامی بیان کرد: شاید هفت ساله شدن شورا‌ها همین روز‌ها به صحن مجلس ارائه شود که البته اگر به صحن بیاید یک فوریت خواهد بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر