تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
مصطفی پوردهقان، نماینده مجلس مطرح کرد

«کلینیک ترک بی‌حجابی» غیرقانونی است/ این ایده‌های ناپخته منجر به تنش می‌شود

مصطفی پوردهقان، نماینده مجلس دوازدهم درباره راه‌اندازی بحث‌برانگیز کلینیک ترک بی‌حجابی گفت: این اقدام جز اینکه برای جامعه حاشیه، استرس و دغدغه داشته باشد، هیچ اثر مثبتی ندارد. چنین ایده‌های نپخته و خامی منجر به تنش خواهد شد و موضوع غیرقانونی است و در قانون هم چنین چیز‌هایی پیش‌بینی نشده است.

کد خبر: ۱۷۵۶۱۹
۱۰:۰۳ - ۲۷ آبان ۱۴۰۳

«کلینیک ترک بی‌حجابی» غیرقانونی است/ این ایده‌های ناپخته منجر به تنش می‌شود

دیدارنیوز: نماینده مردم اردکان درباره راه اندازی کلینیک ترک بی حجابی گفت: این اقدام جز اینکه برای جامعه حاشیه، استرس و دغدغه داشته باشد هیچ عامل مثبتی ندارد.

مصطفی پوردهقان، نماینده مجلس دوازدهم در گفتگو با ایلنا، درباره کلینیک ترک بی‌حجابی که از سوی ستاد امر به معروف و نهی از منکر اعلام شده است، در پاسخ به این سوال که مسئولان امر به معروف و نهی از منکر در توضیح فعالیت این کلینیک اعلام کرده‌اند که پیشنهاد دادیم که حضور در محافل ترک بی‌حجابی به‌نوعی به عنوان حکم جایگزین جریمه در نظر گرفته شود، این اقدام در راستای چه قانونی انجام می‌شود، عنوان کرد: این اقدام جز اینکه برای جامعه حاشیه، استرس و دغدغه داشته باشد، هیچ اثر مثبتی ندارد.

وی ادامه داد: هر چند که خیلی از کسانی که این مسائل را مطرح می‌کنند شاید دغدغه‌ها و نیت‌های درستی در جهت بحث حجاب دارند و می‌خواهند حجاب تقویت شود، اما چنین ایده‌های نپخته و خامی منجر به تنش خواهد شد و موضوع غیرقانونی است و در قانون هم چنین چیز‌هایی پیش‌بینی نشده است. این طرح‌ها حتماً و حتماً هم قابلیت اجرا ندارد مگر اینکه در داخل کمیسیون فرهنگی مسائل این افراد را بشنویم و اگر موضوعی است تکمیل شود و اگر مورد تایید بود برای آن قانون مصوب شود.

«کلینیک ترک بی‌حجابی» غیرقانونی است/ این ایده‌های ناپخته منجر به تنش می‌شود

این نماینده مجلس دوازدهم تاکید کرد: اینکه الان چنین بحث‌هایی مطرح می‌شود آن هم قبل از اینکه این طرح‌ها نهایی شده باشد، جو کنونی عمومی جامعه را دچار حاشیه خواهد کرد همچنان که دیدید به هر حال گروه‌های مختلف چه حامیان این طرح و چه مخالفان آن به هر حال خیلی استقبال خوبی از چنین طرح‌های عجیب و غریبی به عمل نیاورده‌اند.

پوردهقان در پاسخ به این سوال که معاون رییس‌جمهور در واکنش به این طرح اعلام کرده که این طرح باعث وهن در فریضه امر به معروف و نهی از منکر می‌شود، نظر شما درخصوص چنین طرح‌هایی چیست، گفت: وقتی بحث‌های نپخته و سطحی ایجاد می‌شود این مباحث هم مطرح می‌شود. موضوع ما در حوزه عفاف و حجاب با یک بخشنامه به وجود نیامده است که الان بخواهد با یک بخشنامه دوباره ترمیم شود موضوع عفاف و حجاب یک بحث اعتقادی است و یک بحث تفکر عقلایی است که جامعه ایرانی طی چند صد سال این را در خون و رگش پذیرفته است.

وی ادامه داد: اینکه حالا ما بخواهیم با یک سری موضوعات سلبی یا موضوعات بخشنامه‌ای یا تنبیهاتی از این منظر که مطرح می‌شود با آن برخورد کنیم، به نظرم نتایج عکس خواهد داد.

این نماینده در پاسخ به این سوال که مجلس با طرح چنین موضوعاتی موافق است، گفت: مجلس مخالف چنین موضوعاتی است و حداقل آن این است که باید این موضوعات در کمیسیون‌های مربوطه مطرح شود و مدیران مربوطه بیایند و مسائل خود را مطرح کنند تا ببینیم که چه موضوعی است و عنوانش چیست و با چه هدفی است و بعد مورد بررسی قرار بگیرد.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
شیخ حسن جوری شاگرد شیخ خلیفه
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۴۹ - ۱۴۰۳/۰۸/۲۷
0
0
یعنی خود خانومهای بیحجاب با اختیار خودشون میرن اونجا و میگن منو علاج کنین. بابا بیخیال. به عنوان یه دهه چهلی که در انقلاب بودم نقش خانومهای بیحجاب نسل Z اون موقع البته به همراه آقایون جوون همون نسل از پدرومادر و خاله ها و عمه های باحجاب به همراه دایی و عموهای سال 57 (نسل دهه 20 و 30) در پیگیری روند انقلاب خیلی بیشتر بود. این یک واقعیت هستش. اون راهپیماییهای پر از خانومهای جوان چادر مشکی را که در روزنامه های اون موقع می بینید اکثرا بیحجاب یا کم حجاب بودن و فقط بخاطر انقلاب و مخالفت با رژیم پهلوی به سراغ چادر رفتن. اگه قبول ندارید فیلمفارسیهای اون موقع و نیز عکسهای دهه 50 شهرهای بزرگ ایران را ببینید. برای نمونه فیلم "توجیه" ساخته سال 60 را ببینید که هنوز قانون حجاب جدی نشده بود و دستتون میاد که شرایط چی بوده است.
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
امروز پنجشنبه ۱۸ دی
پرطرفدارترین ها