تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

رئیس‌جمهور: دولت برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل آمادگی دارد

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در پیامی به همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی اعلام کرد: دولت آمادگی و اشتیاق برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل و تسهیل کسب و کار فعالان اقتصادی را دارد.

کد خبر: ۱۷۵۵۱۴
۱۵:۵۱ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳

رئیس‌جمهور: دولت برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل آمادگی دارد

دیدارنیوز: رئیس جمهور در پیامی به همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی که از سوی وزیر اقتصاد قرائت شد، گفت: دولت آمادگی و اشتیاق برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل و تسهیل کسب و کار فعالان اقتصادی را دارد.

مسعود پزشکیان به مناسبت برگزاری بیست و هشتمین همایش توسعه ملی صادرات غیرنفتی نفتی به میزبانی تبریز، پیامی صادر کرد.

رئیس جمهور در پیامی به همایش ملی توسعه صادرات غیرنفتی که از سوی وزیر اقتصاد قرائت شد، گفت: دولت آمادگی و اشتیاق برای هموارسازی مسیر تجارت بین الملل و تسهیل کسب و کار فعالان اقتصادی را دارد. کلیه وزارتخانه‌ها و سازمان‌های متولی و مسئول در این عرصه موظف هستند تمام همت و توان خود را به صورت منسجم، هماهنگ و هم افزا برای تحقق این موضوع به کار بگیرند.

وی با بیان اینکه به زودی جلسه شورای عالی صادرات با حضور نمایندگان تشکلات اقتصادی برگزار می‌شود، ادامه داد: در این رویداد علاوه بر اهداف تعیین شده به طور ویژه بر موضوع توسعه تجارت با قاره آفریقا توجه و راهکار‌ها و اقدامات و برنامه‌های لازم در این خصوص پیشنهاد شود.

رئیس جمهور یادآور شد: موضوع جلب مشارکت فعالان اقتصادی و بخش خصوصی در موضوع تجارت بین الملل و برقراری ارتباط راهبردی با همسایگان از برنامه‌های مورد توجه دولت است و از هیچ کمک و کوششی در این زمینه دریغ نخواهد شد.

پزشکیان اظهار امیدواری کرده است: این همایش و هم اندیشی نخبگان اقتصادی کشور سرآغازی برای هم افزایی برای استفاده از ظرفیت‌های دولت و بخش خصوصی برای توسعه صادرات غیرنفتی و خیر و برکت برای کشور باشد.

بیست و هشتمین همایش توسعه ملی صادرات غیرنفتی نفتی به میزبانی تبریز، با حضور معاون پارلمانی رییس جمهور، وزیر امور اقتصاد و دارایی، معاونان وزرای صنعت، معدن و تجارت، کشاورزی، رییس اتاق بازرگانی ایران، صادرکنندگان و اعضای اتاق بازرگانی سراسر کشور در مرکز همایش‌های بین المللی خاوران تبریز در حال برگزاری است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر