تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی از دوشنبه/ شهرکرد منفی ۴ درجه

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از جوی آرام در اغلب نقاط کشور از فردا تا یکشنبه (۲۵ تا ۲۷ آبان) خبر داد و گفت: دوشنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان‌های ایلام، کردستان کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، زنجان، قم، قزوین، البرز، تهران و شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری رگبار باران، گاهی با رعد و برق در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف رخ خواهد داد.

کد خبر: ۱۷۵۴۸۶
۰۹:۰۴ - ۲۴ آبان ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی از دوشنبه/ شهرکرد منفی ۴ درجه

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از جوی آرام در اغلب نقاط کشور از فردا تا یکشنبه (۲۵ تا ۲۷ آبان) خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: امروز (۲۴ آبان) در استان‌های اردبیل، غرب مازندران، البرز، تهران، قم، نیمه غربی اصفهان، جنوب یزد، شمال سیستان و بلوچستان، برخی مناطق خراسان جنوبی، ارتفاعات در استان‌های کرمان و هرمزگان، بارش پراکنده گاهی با رعد و برق و وزش باد ادامه خواهد داشت و به تدریج سامانه بارشی از کشور خارج خواهد شد.

او ادامه داد: از روز جمعه تا یکشنبه (۲۵ تا ۲۷ آبان) در اغلب مناطق کشور جوی آرام خواهیم داشت که در شهر‌های صنعتی و پرجمعیت همراه با غبار صبحگاهی خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: دوشنبه با ورود سامانه بارشی از غرب کشور در استان‌های ایلام، کردستان کرمانشاه، لرستان، همدان، مرکزی، زنجان، قم، قزوین، البرز، تهران و شمال استان‌های خوزستان و چهارمحال و بختیاری رگبار باران، گاهی با رعد و برق در مناطق سردسیر و ارتفاعات بارش برف رخ خواهد داد.

او همچنین عنوان کرد: امروز در نوار شرقی کشور وزش باد شدید رخ خواهد داد که در مناطق مستعد سبب خیزش گرد و خاک خواهد شد. طی سه روز آینده خلیج فارس مواج خواهد بود.

ضیاییان درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۵ آبان) صاف تا قسمتی ابری، غبار رقیق و گاهی وزش باد ملایم و از بعد از ظهر افزایش ابر با حداقل و حداکثر دمای ۶ و ۱۴ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۶ آبان) صاف تا کمی ابری، از بعد از ظهر غبار محلی و گاهی وزش باد ملایم با کمترین و بیشترین دمای ۶ و ۱۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۴- و ۲- درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۲۷ و ۲۸ دمای درجه سانتیگراد سردترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها پیش‌بینی می‌شوند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها