تیتر امروز

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: فعال‌شدن پدافند در تهران/ حمله اسرائیل به چند نقطه در اصفهان

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

پزشکی قانونی: قاتل خبرنگار ایرنا از نظر سلامت روان مشکلی ندارد

طبق اعلام نظریه پزشکی قانونی، متهم پرونده قتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا، در زمان ارتکاب جنایت دارای قوه تمییز و ادراک بوده و از نظر سلامت روان که منتهی به سلب مسئولیت کیفری شود، مشکلی ندارد.

کد خبر: ۱۷۵۴۶۹
۱۷:۱۰ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳

پزشکی قانونی: قاتل خبرنگار ایرنا زمان ارتکاب جنایت دارای قوه تمییز بوده است

دیدارنیوز: بر حسب نظریه پزشکی قانونی، متهم پرونده قتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا، در زمان ارتکاب جنایت دارای قوه تمییز و ادراک بوده و از نظر سلامت روان که منتهی به سلب مسئولیت کیفری شود، مشکلی ندارد.

صبح روز شنبه ۱۹ آبان ماه «منصوره قدیری‌جاوید» خبرنگار ایرنا به دست همسرش به قتل رسید. دلیل این قتل اختلافات خانوادگی عنوان شد و قاتل پس از ارتکاب جرم به قتل همسرش اقرار کرد.

این خانواده دارای یک فرزند ۱۵ ساله است که در زمان قتل در خانه حضور داشت و پدر خانواده با دادن حدود ۱۰ قرص خواب‌آور قصد داشت فرزند خود را نیز به قتل برساند، ولی در نهایت این کار را انجام نداد.

با دستور قاضی شفیعی بازپرس شعبه پنجم دادسرای امور جنایی تهران، متهم برای معاینات دقیق‌تر (تشخیص وضعیت سلامت روانی) به پزشکی قانونی منتقل شده بود.

اکنون نظریه پزشکی قانونی درباره متهم پرونده قتل «منصوره قدیری جاوید» خبرنگار ایرنا اعلام شده و طبق آن، متهم در زمان ارتکاب جنایت دارای قوه تمییز و ادراک بوده و از نظر سلامت روان که منتهی به سلب مسئولیت کیفری شود، مشکلی ندارد.

روز یکشنبه قاضی محمد شهریاری سرپرست دادسرای جنایی تهران با اعلام خبر وقوع این جنایت به ایسنا، گفت: این قتل به پلیس گزارش شد و بلافاصله ماموران به محل وقوع جرم اعزام شدند. تیم جنایی به محض ورود به خانه موردنظر با جسد زن جوانی مواجه شدند که از ضربات دمبل و چاقو به قتل رسیده بود. متهم که همسر مقتول است خودش را معرفی کرده و دلیل قتل، اختلافات خانوادگی عنوان شده است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد