تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...

محرومیت ۷ ساله برای دو ورزشکار ایرانی

روزبه صفری از رشته ورزشی بوکس و اعظم بنی اسدی ورزشکار رشته پاور لیفتینگ، به ترتیب ۴ و ۳ سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم شدند.

کد خبر: ۱۷۵۴۵۲
۱۲:۰۴ - ۲۳ آبان ۱۴۰۳

محرومیت ۷ ساله برای دو ورزشکار ایرانی

دیدارنیوز: دو ورزشکار در رشته‌های بوکس و پاورلیفتینگ به دلیل دوپینگ، با محرومیت‌های ۴ و ۳ ساله از فعالیت در همه حوزه‌های ورزشی مواجه شدند.

به نقل از ایران نادو، روزبه صفری از رشته ورزشی بوکس و اعظم بنی اسدی ورزشکار رشته پاور لیفتینگ، به ترتیب ۴ و ۳ سال از فعالیت در تمامی حوزه‌های ورزشی محروم شدند.

نمونه خارج مسابقه (OOC) صفری توسط افسران کنترل دوپینگ ایران نادو در تاریخ ۱۴۰۳/۰۵/۲۹ در اردوی تیم ملی بوکس در شهر تهران اخذ شد، که پس از بررسی نمونه توسط آزمایشگاه مورد تایید وادا وجود ماده‌های ممنوعه اکساندرولون، متاندینون، لتروزول، استارین، استانوزولول از گروه ماده ممنوعه S۱ لیست مواد و روش‌های ممنوعه وادا، در نمونه وی تایید شد.

شورای صدور رای ایران نادو پس از بررسی اسناد، ادله و شواهد مربوطه و به استناد ماده ۱-۱-۲-۱۰ قوانین ملی مبارزه با دوپینگ و نقض قانون تعلیق اجباری (تاریخ شروع تعلیق اجباری روزبه صفری ۱۴۰۳/۰۵/۳۱) توسط این ورزشکار بواسطه حضور در مسابقات قهرمانی کشوری بزرگسالان (۱۱ لغایت ۱۳ مهر ۱۴۰۳-مازندران – بهشهر)، تاریخ شروع محرومیت وی را از زمان تشکیل شورای صدور رای اعمال کرد. بنابر این صفری از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۳۰ لغایت ۱۴۰۷/۰۷/۲۹ به مدت ۴ سال از کلیه فعالیت‌های ورزشی محروم شد.

در خصوص بنی اسدی نامبرده در تاریخ هفدهم مهر ماه ۱۴۰۳ در رقابت‌های قهرمانی کشور پاور لیفتینگ در شهر لاهیجان، توسط افسران کنترل دوپینگ ایران نادو در داخل مسابقه (IC) مورد نمونه گیری قرارگرفت که پس از بررسی نمونه در آزمایشگاه مورد تایید وادا وجود ماده‌های ممنوعه استانوزولول - متاندینون از کلاس S۱ در لیست مواد و روش‌های ممنوعه وادا، تایید شد.

تخلف صورت گرفته توسط ورزشکار، طبق قوانین مبارزه با دوپینگ ایران نادو شامل محرومیت ۴ ساله است، اما با توجه به پذیرش اولیه تخلف و قبول مجازات معین شده توسط ورزشکار و عطف به ماده ۱-۸-۱۰ قوانین مبارزه با دوپینگ ایران حکم محرومیت وی با یک سال کاهش به سه سال محرومیت از تاریخ ۱۴۰۳/۰۷/۲۳ لغایت ۱۴۰۶/۰۷/۲۲ صادر شد.

ارسال نظرات