تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.

برخورد خودروی رئیس کل دانشگاه آزاد با دانشجویان علوم تحقیقات/تکذیبیه

خودرو تندر 90 سفید رنگ در دانشگاه علوم تحقیقات با دانشجویان برخورد می‌کند که منتسب به رئیس کل دانشگاه آزاد است.

کد خبر: ۱۷۵۳۵
۱۵:۲۰ - ۰۹ دی ۱۳۹۷

دیدارنیوز - امروز یک‌شنبه نه دی ماه در دانشگاه علوم تحقیقات شاهد تجمعات اعتراضی در واکنش به کشته شدن تعدادی از دانشجویان اتوبوس علوم تحقیقات به مسئولین بودیم. شایعه‌ها حاکی از آن است که موقع عبورماشین محمدمهدی طهرانچی رئیس کل دانشگاه آزاد تعدادی از دانشجویان سد راه عبور او شده و به ناچار برای فرار از دست آن‌ها با تعداد اندکی از آنان برخورد داشته که باعث حضور آمبولانس در دانشگاه شده است. 

حجت الاسلام ابراهیم کلانتری (معاون فرهنگی و دانشجویی دانشگاه آزاد اسلامی) در واکنش به خبر زیر گرفتن چند دانشجو توسط خودروی یکی از مسئولان دانشگاه آزاد گفت: این مسائل ساختگی است و می‌خواهند فضا را ملتهب کنند.

وی با تکذیب این خبر گفت: مگر فقط یک ماشین در محوطه دانشگاه وجود دارد؟ صدها ماشین در اینجا هستند.این مساله به هیچ وجه صحت ندارد و آن را تکذیب می‌کنم.

 

 

 
 
 
 
برخورد ماشین طهرانچی با دانشجویان دانشگاه علوم تحقیقات
 
اخبار تکذیبیه
 
برخورد خودروی رئیس دانشگاه آزاد با دانشجویان تکذیب شد

مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی، انتساب فیلم منتشر شده به طهرانچی را تکذیب کرد.

رضا همدانچی مدیرکل روابط عمومی دانشگاه آزاد اسلامی در گفت‌وگویی ضمن تکذیب انتساب فیلم منتشر شده از خودروی رئیس دانشگاه آزاد، گفت:‌ فیلم منتشر شده کاملا تکذیب می‌شود و متعلق به رئیس دانشگاه آزاد نیست و به‌هیچ وجه صحت ندارد.

وی افزود: آقای طهرانچی رئیس دانشگاه هم‌اکنون در محوطه واحد علوم تحقیقات حضور دارد و در حال صحبت کردن با تک تک دانشجویان و دلجویی از آنها است و نقطه نظرات دانشجویان را می‌شنود.
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر