تیتر امروز

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
تسنیم خبر داد

دلار به کانال ۷۰ هزار تومان رفت و برگشت!

قیمت دلار پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد اما حالا به میانه کانال ۶۹ هزار تومان بازگشته است.

کد خبر: ۱۷۵۱۱۰
۱۳:۴۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳

دلار به کانال ۷۰ هزار تومان رفت و برگشت!

دیدارنیوز: درحالی صبح امروز (چهارشنبه) و با اعلام خبر‌ها درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا قیمت دلار در بازار آزاد برای ساعتی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شده بود که هم اکنون قیمت‌ها ریخته و دلار به میانه کانال ۶۹ هزار تومان بازگشته است.

قیمت دلار که از هفته‌های قبل به دلیل تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای و نتایج نظرسنجی‌ها از انتخابات ریاست جمهوری امریکا با نوسان همراه بود صبح امروز هم برای ساعتی وارد کانال جدید شد.

قیمت دلار در معاملات نخست صبح امروز و با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا برای ساعتی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد، اما این نرخ خیلی ماندگار نبود و دلار بار دیگر با عقب نشینی همراه شد.

هم اکنون قیمت دلار در کف بازار در میانه کانال ۶۹ هزار تومان قرار دارد درحالی که کانال‌های تلگرامی دلار را حتی تا میانه کانال ۷۰ هزار تومان هم قیمت گذاری کردند!

هم اکنون دلار در خیابان فردوسی با قیمت ۶۹ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود؛ سکه هم که صبح امروز به کانال ۵۳ میلیونی رفته بود با عقب نشینی همراه شده و الان در کانال ۵۲ میلیون تومان قیمت خورده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در کانال ۴.۶ میلیون تومان در نوسان است.

بازاری‌ها با اذعان به اینکه بازارساز بخوبی بازار را مدیریت کرده است، معتقدند بازار از هفته‌های قبل انتخابات امریکا را پیشخور کرده بود و دلار هم به همین دلیل بالا رفته بود.

از روز شنبه بازارساز یک میلیارد درهم وارد بازار کرده و این عرضه همچنان ادامه دارد برهمین اساس نیاز خریداران ارز به راحتی تأمین می‌شود و بانک مرکزی اجازه سفته بازی به دلال‌ها را نمی‌دهد.

به‌گفته کارشناسان اقتصادی، نوسانات ارزی هفته‌های اخیر بیشتر از آنکه جنبه اقتصادی داشته باشد، ریشه در خبر‌های سیاسی و تنش‌های منطقه دارد و بر همین اساس جو بازار متناسب با اخبار تغییر می‌کند.

ولی نمی‌توان از تکاپوی دلال‌ها و سودجویان در بازار طلا و ارز همزمان با تشدید نوسانات به‌راحتی چشم‌پوشی کرد، برخی از این افراد با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و نرخ‌سازی‌های فیک سعی در بالا نگه‌داشتن قیمت‌ها دارند و کاهشی شدن بازار اصلاً برایشان جذاب نیست.

گفتنی است از یکی دو روز گذشته درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی دوباره با محدودیت بانک مرکزی مواجه شده است.

فعالان این حوزه تأکید دارند که اختلال فعلی در پلت‌فرم‌های رمزارز با گذشته فرق می‌کند چراکه مسدودی گذشته با مسدودی حساب‌های صرافی‌ها همراه بود، ولی هم‌اکنون اختلال از مبدأ پرداخت‌یار‌ها است.

بانک مرکزی البته در خبری کوتاه توضیح داد که با ۲ پرداخت‌یار متخلف برخورد کرده است و به همین دلیل هم اختلال‌هایی در پرداخت برخی سکو‌ها صورت گرفته است.

علاوه بر این از ظهر روز یکشنبه و زمانی که دلار تلاش داشت رکورد ۷۰ هزار تومان را بزند خبر دیگری هم بین بازاری‌ها دست به دست شد، آن‌هم مسدود شدن حساب بانکی بنکداران و آب‌شده‌فروش‌های طلا بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور
امروز جمعه ۲۱ شهريور