تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تسنیم خبر داد

دلار به کانال ۷۰ هزار تومان رفت و برگشت!

قیمت دلار پس از اعلام نتایج انتخابات ریاست جمهوری آمریکا، وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد اما حالا به میانه کانال ۶۹ هزار تومان بازگشته است.

کد خبر: ۱۷۵۱۱۰
۱۳:۴۸ - ۱۶ آبان ۱۴۰۳

دلار به کانال ۷۰ هزار تومان رفت و برگشت!

دیدارنیوز: درحالی صبح امروز (چهارشنبه) و با اعلام خبر‌ها درباره نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا قیمت دلار در بازار آزاد برای ساعتی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شده بود که هم اکنون قیمت‌ها ریخته و دلار به میانه کانال ۶۹ هزار تومان بازگشته است.

قیمت دلار که از هفته‌های قبل به دلیل تنش‌های سیاسی و منطقه‌ای و نتایج نظرسنجی‌ها از انتخابات ریاست جمهوری امریکا با نوسان همراه بود صبح امروز هم برای ساعتی وارد کانال جدید شد.

قیمت دلار در معاملات نخست صبح امروز و با مشخص شدن نتایج انتخابات ریاست جمهوری امریکا برای ساعتی وارد کانال ۷۰ هزار تومان شد، اما این نرخ خیلی ماندگار نبود و دلار بار دیگر با عقب نشینی همراه شد.

هم اکنون قیمت دلار در کف بازار در میانه کانال ۶۹ هزار تومان قرار دارد درحالی که کانال‌های تلگرامی دلار را حتی تا میانه کانال ۷۰ هزار تومان هم قیمت گذاری کردند!

هم اکنون دلار در خیابان فردوسی با قیمت ۶۹ هزار و ۵۰۰ تومان فروخته می‌شود؛ سکه هم که صبح امروز به کانال ۵۳ میلیونی رفته بود با عقب نشینی همراه شده و الان در کانال ۵۲ میلیون تومان قیمت خورده است. هر گرم طلای ۱۸ عیار نیز در کانال ۴.۶ میلیون تومان در نوسان است.

بازاری‌ها با اذعان به اینکه بازارساز بخوبی بازار را مدیریت کرده است، معتقدند بازار از هفته‌های قبل انتخابات امریکا را پیشخور کرده بود و دلار هم به همین دلیل بالا رفته بود.

از روز شنبه بازارساز یک میلیارد درهم وارد بازار کرده و این عرضه همچنان ادامه دارد برهمین اساس نیاز خریداران ارز به راحتی تأمین می‌شود و بانک مرکزی اجازه سفته بازی به دلال‌ها را نمی‌دهد.

به‌گفته کارشناسان اقتصادی، نوسانات ارزی هفته‌های اخیر بیشتر از آنکه جنبه اقتصادی داشته باشد، ریشه در خبر‌های سیاسی و تنش‌های منطقه دارد و بر همین اساس جو بازار متناسب با اخبار تغییر می‌کند.

ولی نمی‌توان از تکاپوی دلال‌ها و سودجویان در بازار طلا و ارز همزمان با تشدید نوسانات به‌راحتی چشم‌پوشی کرد، برخی از این افراد با استفاده از شبکه‌های اجتماعی و نرخ‌سازی‌های فیک سعی در بالا نگه‌داشتن قیمت‌ها دارند و کاهشی شدن بازار اصلاً برایشان جذاب نیست.

گفتنی است از یکی دو روز گذشته درگاه‌های پرداخت صرافی‌های رمزارزی دوباره با محدودیت بانک مرکزی مواجه شده است.

فعالان این حوزه تأکید دارند که اختلال فعلی در پلت‌فرم‌های رمزارز با گذشته فرق می‌کند چراکه مسدودی گذشته با مسدودی حساب‌های صرافی‌ها همراه بود، ولی هم‌اکنون اختلال از مبدأ پرداخت‌یار‌ها است.

بانک مرکزی البته در خبری کوتاه توضیح داد که با ۲ پرداخت‌یار متخلف برخورد کرده است و به همین دلیل هم اختلال‌هایی در پرداخت برخی سکو‌ها صورت گرفته است.

علاوه بر این از ظهر روز یکشنبه و زمانی که دلار تلاش داشت رکورد ۷۰ هزار تومان را بزند خبر دیگری هم بین بازاری‌ها دست به دست شد، آن‌هم مسدود شدن حساب بانکی بنکداران و آب‌شده‌فروش‌های طلا بود.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی