تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پس از شرکت در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا مطرح شد

ادعای ترامپ: می‌خواهم ایران بسیار موفق باشد، اما بدون سلاح هسته‌ای

دونالد ترامپ، نامزد حزب جمهوری‌خواه در انتخابات ریاست جمهوری آمریکا ادعا کرد که از پیروزی در این انتخابات مطمئن است و گفت: من نمی‌خواهم به ایران صدمه بزنم، اما آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند. شرایط من بسیار ساده است. من می‌خواهم آن‌ها یک کشور بسیار موفق باشند، اما نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.

کد خبر: ۱۷۵۰۷۶
۲۱:۱۳ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳

ادعای ترامپ: نمی‌‎خواهم به ایران صدمه بزنم

دیدارنیوز: دونالد ترامپ، رئیس‌جمهور سابق آمریکا پس از به صندوق انداختن رای خود با بیان این ادعا که "بسیار مطمئن است" که در انتخابات پیروز خواهد شد و " رقبا حتی به او نزدیک هم نخواهند بود"، درباره ایران نیز با تکرار ادعا‌های خود مدعی شد: نمی‌خواهم به ایران صدمه بزنم، اما آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند.

به نقل از ایرنا، دونالد ترامپ رئیس جمهور سابق آمریکا و نامزد حزب جمهوری خواهان روز سه شنبه به وقت محلی به همراه همسرش ملانیا ترامپ وارد حوزه رای گیری خود در پالم بیچ در فلوریدا شد و رای خود را به صندوق رای انداخت.

مطلب مرتبط:

انتخابات آمریکا؛ ترامپ و همسرش در پالم‌بیچ فلوریدا رای دادند/ اختلاف بین دو نامزد همچنان بسیار کم است

ترامپ پس از انداختن رای خود به صندوق رای در گفتگو با خبرنگاران اعلام کرد: من بسیار مطمئن هستم که در انتخابات پیروز خواهیم شد. من می‌شنوم که ما در همه جا عملکرد خیلی خوبی داریم.

رئیس جمهور سابق آمریکا افزود که این "بهترین" مبارزه انتخاباتی وی بوده است. ترامپ گفت: «آن‌ها (دموکرات ها) حتی نزدیک هم نخواهند بود. اما زمان زیادی طول می‌کشد تا نتایج تایید شوند.»

ترامپ همچنان از روند انتخابات آمریکا شکایت کرد و گفت: «آن‌ها این همه پول را صرف ماشین‌ها کرده اند «با این حال شمارش آرا بسیار طول می‌کشد و از انتخابات فرانسه به عنوان نمونه‌ای از انتخابات سریع نام برد.»

ترامپ بار‌ها از زمان انتظار طولانی در شمارش آرای پستی به عنوان راهی برای ایجاد تردید در درستی انتخابات استفاده کرده است.

او گفت: «اگر در انتخابات بازنده شوم، چنانچه انتخابات منصفانه‌ای باشد، اولین نفری خواهم بود که به آن اذعان خواهم کرد.» رئیس جمهور سابق آمریکا ادامه داد: فکر می‌کنم انتخابات تاکنون منصفانه بوده است.

ترامپ همچنین با تکرار ادعا‌های ضد ایرانی خود مدعی شد: «من نمی‌خواهم به ایران صدمه بزنم، اما آن‌ها نمی‌توانند سلاح هسته‌ای داشته باشند. شرایط من بسیار ساده است. من می‌خواهم آن‌ها یک کشور بسیار موفق باشند، اما نباید سلاح هسته‌ای داشته باشند.»

رئیس جمهور سابق آمریکا پیش از این در پیامی در شبکه ایکس (توئیتر سابق) نوشت: روز انتخابات رسما آغاز شده است. این‌مهمترین روز در تاریخ آمریکا خواهد بود. اشتیاق رای‌دهندگان بی‌سابقه است، زیرا مردم می‌خواهند آمریکا را دوباره بزرگ کنند و این، به معنای طولانی بودن صفوف رای خواهد بود.

او از آمریکایی‌ها خواست: من از شما می‌خواهم صبوری کنید و مهم نیست چقدر طول بکشد، رای خود را در صندوق بیاندازید و در صف بمانید.

ترامپ به دموکرات‌ها و رقبایش تاخت و ادعا کرد: دموکرات‌های تندرو کمونیست از شما می‌خواهند تا در انتخابات شرکت نکنید و به خانه‌هایتان بازگردید. به پیروزی بزرگی دست خواهیم یافت و آمریکا را دوباره بزرگ خواهیم کرد.

روز رسمی برگزاری شصتمین انتخابات ریاست جمهوری آمریکا برای انتخاب چهل و هفتمین رئیس جمهور این کشور از بامداد سه شنبه به وقت محلی ۵ نوامبر ۲۰۲۴ برابر با ۱۵ آبان ماه ۱۴۰۳ در میان تدابیر شدید امنیتی آغاز شده است.

رای‌گیری در نیمه شب سه شنبه به وقت محلی بطور سنتی از روستای «دیکسویل ناچ» در ایالت نیوهمپشایر آغاز شد و دونالد ترامپ و کامالا هریس دو نامزد احزاب جمهوریخواه و دموکرات آرای مساوی کسب کردند.

رای گیری در سایر ایالت‌های آمریکا نیز آغاز شده است و رای دهندگان در ایالت‌های مختلف به تدریج در حال رای دادن هستند.

برنده این انتخابات، دوره چهار ساله ریاست جمهوری را از ژانویه ۲۰۲۵ آغاز خواهد کرد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها