تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو اعلام کرد

وضعیت دما و بارش‌ها تا اواخر آذرماه

میانگین دمای هوا تا هفته سوم آذر در نوار شمالی کشور و زاگرس شمالی در محدوده نرمال تا کمتر از نرمال و برای سایر مناطق بیش از نرمال برآورد می‌شود.

کد خبر: ۱۷۵۰۵۱
۱۲:۲۹ - ۱۵ آبان ۱۴۰۳

وضعیت دما و بارش‌ها تا اواخر آذرماه

دیدارنیوز: بر اساس اعلام پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو، میانگین بارش در نوار شمالی و مناطقی از غرب کشور تا اواخر آبان نرمال و در سایر مناطق کمتر از نرمال است و در ادامه تا هفته سوم آذر در سواحل خزر در محدوده نرمال و سایر مناطق کمتر از نرمال خواهند بود. 

جدیدترین نقشه‌های پیش‌بینی هفتگی بارش کشور بر مبنای نقشه‌های احتمالاتی توسط پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور از ۱۴ آبان ماه تا ۲۵ آذر ماه سال ۱۴۰۳ تولید و ارائه شد. بر این اساس بارش هفته اول (۱۴ تا ۲۰ آبان) در شمال غرب، بخش‌هایی از زاگرس شمالی و میانی، دو سوی البرز مرکزی و غربی و شمال شرق در محدوده نرمال تا بیش از آن است. بارش انباشته برای نیمه غربی سواحل خزر و بخش‌هایی از استان کردستان از ۵۰ تا ۱۰۰ میلیمتر پیش‌بینی می‌شود. دامنه جنوبی البرز شرقی و غالب استان‌ها در نیمه جنوبی کشور بارش موثری ندارند. نابهنجاری دمای هوای هفته اول در شمال غرب، زاگرس شمالی، دو سوی کوه‌های البرز و نوار شمال شرق از ۱- تا ۳- درجه است. در استان‌های واقع در مرکز و شرق کشور ۳ تا ۵ درجه و در سایر مناطق از ۱ تا ۲ درجه خواهد بود.

همچنین، در هفته دوم بارش در شمال غرب، استان‌های واقع در زاگرس شمالی و میانی، دو سوی البرز مرکزی و غربی و بخش‌هایی از شمال شرق در محدوده نرمال تا بیش از آن است و سهم بارش برف این مناطق گرایش به نرمال دارد. اغلب مناطق دیگر کشور بی بارش یا بارش آن‌ها قابل توجه نیست. دمای هفته دوم یک درجه نسبت به هفته اول تعدیل می‌شود. دمای هفته‌های سوم و چهارم در نیمه شمالی و استان‌ها واقع در زاگرس شمالی تا جنوبی در محدوده نرمال و در سایر مناطق ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال خواهد بود.

بارش هفته سوم در نوار شمالی کشور در محدوده نرمال و برای سایر مناطق بی بارش برآورد می‌شود. بارش هفته‌های چهارم تا ششم در استان‌های ساحلی خزر و بخش‌های شمالی شمال غرب نرمال تا کمتر از آن و سایر مناطق کشور بی‌بارش خواهد بود یا بارش موثری ندارند.

دمای هوا طی هفته‌های سوم و چهارم در نیمه شمالی و استان‌های واقع در زاگرس شمالی تا جنوبی در محدوده نرمال و در سایر مناطق ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال خواهد بود. میانگین دمای هوای هفته پنجم در شمال غرب، زاگرس شمالی، سواحل خزر، کوهپایه‌های جنوب البرز و نوار شمال شرق بین ۱ تا ۲ درجه کمتر از نرمال، در سواحل دریای عمان تا یک درجه بیش از نرمال و در سایر مناطق نرمال برآورد می‌شود.

به گزارش روابط عمومی پژوهشگاه هواشناسی و علوم جو کشور، دمای هوای هفته ششم در یک سوم شمالی و نوار شرقی کشور در محدوده نرمال و برای سایر مناطق از ۱ تا ۲ درجه بیش از نرمال برآورد می‌شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها