تیتر امروز

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود
بررسی موانع دولت پزشکیان، قدرت اقناع و منتقدان با یک فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب

احمد زیدآبادی: به خاطر جلیلی، پزشکیان را فرستادیم روی مین/ امنیتی‌ها مانع تحقق وعده رفع فیلترینگ شدند/ صلاحیت لاریجانی تائید می‌شد شاید پزشکیان نمی‌آمد/ سود شرایط موجود به جیب شریعتمداری می‌رود

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان احمد زیدآبادی، فعال سیاسی و رسانه‌ای اصلاح طلب بودیم. او معتقد است که در انتخابات ریاست جمهوری به دلیل حضور سعید جلیلی ما پزشکیان را فرستادیم...
قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است
در گفتگوی دیدارنیوز با یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاست خارجی مطرح شد

قهرمان‌پور: مذاکره با اروپا، جایگزین مذاکره با آمریکا نیست/ تمایل به تمدید مکانیسم ماشه در تهران، واشنگتن و اروپا وجود دارد/ متغیر بسیار مهم برای تل‌آویو، همراه ساختن واشنگتن برای حمله مجدد به تهران است/ ترامپ، نگران طولانی شدن جنگ دوم اسرائیل با ایران است

هم در تهران، هم در واشنگتن و هم در میان اردوگاه اروپایی‌ها، تمایل به تمدید مکانیسم ماشه به دلایل مختلف وجود دارد. حال اینکه آیا، چنین خواهد شد یا خیر، طبعا مذاکرات امروز(سه‌شنبه) ایران با تروئیکای...
مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم با آمریکا ممنوع/ جنگ آینده اسرائیل با جمهوری اسلامی و حزب‌الله/ هجمه سنگین علیه بیانیه جبهه اصلاحات

این صد و دهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
در مرکز مبادله ارز و طلای ایران صورت گرفت

۷۸۰۰ سکه طلا فروخته شد

در حراج بیست و نهم مرکز مبادله ارز و طلای ایران، ۷ هزار و ۸۰۰ سکه طلا فروخته شد و حراج بعدی روز دوشنبه ۱۴ آبان خواهد بود.

کد خبر: ۱۷۴۹۱۳
۲۰:۳۵ - ۱۲ آبان ۱۴۰۳

سکه

دیدارنیوز: در جلسه بیست و نهم حراج سکه طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران، هفت هزار و ۸۱۳ قطعه انواع سکه طلا به برندگان حراج اختصاص یافت و براساس اعلام این مرکز، جلسه بعدی حراج سکه طلا، روز دوشنبه ۱۴ آبان ماه برگزار می‌شود.

امروز شنبه ۱۲ آبان ماه ۱۴۰۳، جلسه بیست و نهم حراج سکه طلا در مرکز مبادله ارز و طلای ایران برگزار شد که از ۱۵ هزار و ۶۳۵ قطعه انواع سکه عرضه شده، در مجموع هفت هزار و ۸۱۳ قطعه انواع سکه به متقضیان اختصاص یافت که نشان از تخصیص ۵۰ درصدی سکه به متقاضیان دارد.

در این حراج از مجموع پنج هزار و ۵۸۰ قطعه ربع سکه ثبت سفارش شده، سه هزار و ۷۲۹ قطعه با میانگین قیمت ۱۶ میلیون و ۶۹۶ هزار تومان به متقاضیان تخصیص داده شد. همچنین، از مجموع دو هزار و ۹۴۲ قطعه نیم سکه ثبت سفارش شده، یک هزار و ۶۳۵ قطعه با میانگین قیمت ۲۶ میلیون و ۷۱۱ هزار تومان به متقاضیان اختصاص یافت. در بخش حراج تمام سکه نیز، هفت هزار و ۱۱۳ قطعه سکه ثبت سفارش شد که دو هزار و ۴۴۹ قطعه با میانگین قیمت ۵۱ میلیون و ۵۳۸ هزار تومان به برندگان حراج اختصاص یافت.

براین اساس، تا امروز و متعاقب برگزاری ۲۹ جلسه حراج سکه از زمان برگزاری اولین جلسه در تاریخ ۱۳ اسفند ماه ۱۴۰۲، در مجموع ۴۲۰ هزار و ۲۳۰ قطعه انواع سکه طلا به متقاضیان تخصیص داده شده است که سهم ربع سکه از این حجم تخصیص ۲۲۱ هزار و ۲۹۶ قطعه، نیم سکه ۸۰ هزار و ۳ قطعه و تمام سکه ۱۱۸ هزار و ۹۳۱ قطعه است.

زمان بندی تحویل سکه

متقاضیان جهت دریافت سکه، باید به جدول زمانی تحویل سکه توجه داشته باشند. زمان تحویل بدون هزینه انبارداری سکه طلا از ۲۱ آبان‌ماه آغاز و تا ۲۸ آبان‌ماه ادامه دارد؛ طی این دوره فقط هزینه تحویل از سوی شعب بانک عامل دریافت و هزینه تحویل ۳۰ هزار تومان به ازای هر سکه برای کل دوره خواهد بود.

با این حال، اشخاصی که طی بازه زمانی ۲۹ آبان‌ماه تا ۶ آذرماه برای دریافت سکه اقدام کنند، علاوه بر هزینه تحویل، باید هزینه انبارداری نیز پرداخت کنند. هزینه انبارداری سکه طلا ۵۰ هزار تومان در هر روز به ازای هر سکه خواهد بود و به شعبه بانک عامل پرداخت می‌شود؛ این هزینه شامل روز‌های تعطیل نیز خواهد بود.

حراج سی‌ام چه زمانی برگزار می‌شود؟

طبق اعلام مرکز مبادله ارز و طلای ایران، براساس شیوه نامه نحوه برگزاری حراج سکه طلا در سامانه مرکز مبادله ارز و طلای ایران، مورخ ۱۳ شهریورماه ماه ۱۴۰۳ منتشره در تارنمای رسمی www.ice.ir، سی‌امین جلسه حراج سکه طلا در روز دوشنبه مورخ ۱۴ آبان ماه ۱۴۰۳، از طریق سامانه معاملات این مرکز به آدرس اینترنتی market.ice.ir برگزار می‌شود و موضوع حراج، تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه بهار آزادی ضرب سال ۱۳۸۶ بانک مرکزی و بدون بسته بندی است.

کلیه اشخاص حقیقی با تابعیت ایرانی بالای ۱۸ سال تمام شمسی می‌توانند در این حراج شرکت کنند و حداکثر حجم سفارش و خرید برای هر متقاضی مجموعا پنج قطعه سکه است. به نحوی که می‌توان پنج قطعه ربع سکه یا پنج قطعه نیم سکه یا پنج قطعه تمام سکه، و یا ترکیبی از هر سه شامل تمام سکه، نیم سکه و ربع سکه باشد که جمع هر سه باهم نباید بیش از پنج قطعه باشد.

متقاضیان باید توجه داشته باشند که در هر سفارش خود از انواع سکه، صرفا می‌توانند یک سفارش فعال داشته باشند؛ به این معنی که متقاضیان برای ثبت سفارش خرید هر نوع قطعه سکه، فقط یک بار می‌توانند تعیین قیمت و تعیین تعداد سکه را انجام دهد.

همچنین، بازه واریز وجه، ساعت ۸ تا ۲۳ روز یکشنبه مورخ ۱۳ آبان‌ماه است و پس از اتمام این دوره زمانی، امکان پرداخت وجه و در نتیجه شرکت در حراج وجود ندارد.

حراج شمش طلا در خانه شصت و چهارم

فردا یکشنبه ۱۳ آبان ماه، جلسه شصت و چهارم حراج شمش طلا در مرکز مبادله ایران برگزار می‌شود و متقاضیان تا ساعت ۲۴ فرصت داشته تا با واریز سه میلیارد و پانصد میلیون ریال (۳۵۰ میلیون تومان) به عنوان وجه الضمان به ازای هر قطعه شمش طلا، در این حراج شرکت کنند.

گفتنی است؛ از زمان برگزاری اولین جلسه حراج شمش طلا در مرکز مبادله در تاریخ ۲۷ دی ماه ۱۴۰۲ تا امروز، طی ۶۳ جلسه حراج برگزار شده در این مرکز، در مجموع ۱۱.۷ تن شمش طلا مورد دادوستد قرار گرفته که در نتیجه آن بیش از ۵۳ هزار میلیارد تومان ارز حاصل از صادرات (از سوی صادرکنندگان مکلف به رفع تعهد ارزی) به چرخه اقتصاد کشور بازگشته است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور
امروز سه‌شنبه ۰۴ شهريور