تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
قیمت خودرو‌های مونتاژی و وارداتی در تعداد زیادی از محصولات دستخوش تغییر شد

بازار خودرو؛ برخی مدل‌ها تا ۸۰ میلیون تومان گران شدند +جدول

در بازار خودرو، هیوندای توسان از گران‌ترین محصولات بهمن موتور، امروز با افزایش قیمت تعادل خود را از دست داد و پس از افزایش ۸۰ میلیون تومانی به محدوده چهار میلیارد و ۲۰۰ ملیون تومان رسید.

کد خبر: ۱۷۴۷۳۳
۰۸:۵۷ - ۰۹ آبان ۱۴۰۳

خودرو

دیدارنیوز: قیمت خودرو امروز ۹ آبان ۱۴۰۳، روند یکسانی ندارد و در عین روند نزولی تعدادی از محصولات، برخی مدل‌ها تا ۸۰ میلیون تومان هم گران شده‌اند.

قیمت خودرو امروز روند مشخصی ندارد و افت‌وخیز‌هایی را نسبت به روز گذشته تجربه می‌کند. به‌رغم وجود این نوسان در بازار خودرو، همچنان بهای تعدادی از محصولات ثابت باقی مانده است.

ورود نرخ دلار به کانال جدید طی ۲۴ ساعت اخیر بیشترین تاثیر را بر روند پرابهام بازار گذاشته است.

در حالی که هیوندای توسان یک‌شبه ۸۰ میلیون تومان گران شده، تعدادی از محصولات روند ریزشی را در پیش گرفته‌اند.

قیمت خودرو‌های داخلی

قیمت خودرو‌های داخلی بازار اغلب با فراز و فرود گزارش می‌شود.

شاهین اتوماتیک پلاس یکی از جدید‌ترین خودرو‌های شرکت سایپا، امروز ۱۱ میلیون تومان ارزان تا با قیمت ۹۸۴ میلیون تومان پای میز معاملات حاضر شود.

ساینا S یکی از اقتصادی‌ترین هاچ‌بک‌های بازار داخلی است که نسبت به روز گذشته تنها ۵۰۰ هزار تومان ارزان شده است و به قیمت ۴۲۳ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان معامله می‌شود.

دنا پلاس ۶ سرعته یکی از محصولات بازار داخلی است که صبح امروز ۲.۵ میلیون تومان گران‌تر شده و به کانال ۸۱۶ میلیون تومان رسیده است.

تارا اتوماتیک V۴ امروز هم روند صعودی خود را ادامه داد تا با رشد یک میلیون تومانی در محدوده قیمتی ۹۶۶ میلیون تومان خرید و فروش شود.

خودرو

قیمت خودرو‌های مونتاژی

قیمت خودرو‌های مونتاژی و وارداتی در تعداد زیادی از محصولات دستخوش تغییر شد.

هیوندای توسان از گران‌ترین محصولات بهمن موتور، امروز با افزایش قیمت تعادل خود را از دست داد. خودرو مذکور پس از افزایش ۸۰ میلیون تومانی به محدوده چهار میلیارد و ۲۰۰ ملیون تومان رسیده است.

جک S۳ که به‌عنوان یکی از کراس‌اوور‌های محبوب بازار شناخته می‌شود با شیب منفی ۱۳ میلیون تومانی به قیمت یک میلیارد و ۱۱۲ میلیون تومان عقبگرد زد.

هایما اس ۷، کراس‌اوور مونتاژی ایران‌خودرو به شمار می‌رود که نسبت به روز گذشته با کاهش ۹ میلیون تومانی به نرخ یک میلیارد و ۷۱۵ میلیون تومان معامله می‌شود.

فیدلیتی پرستیژ (۷ نفره) جزو کراس‌اوور‌های لوکس مونتاژی بازار شمرده می‌شود که از آغاز روند معاملات امروز ده میلیون تومان ارزان شده و و به ارزش دو میلیارد و ۳۷۰ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود.

خودرو

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد