تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
اولین جلسه هیات عالی مولدسازی دارایی‌ها در دولت جدید

عارف: از تمام ظرفیت‌ها برای ارزش افزایی املاک دولتی استفاده می‌کنیم

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس‌جمهور گفت: ما باید از تمام فرصت‌ها و امکاناتی که قانون برای ارزش افزایی دارایی‌های مازاد دولتی در اختیارمان گذاشته به بهترین نحو استفاده کنیم.

کد خبر: ۱۷۴۶۲۷
۱۲:۴۴ - ۰۷ آبان ۱۴۰۳

عارف

دیدارنیوز: معاون اول رئیس‌جمهور در نخستین جلسه «هیات عالی مولد سازی دارایی‌ها در دولت جدید» با بیان اینکه همه دستگاه‌ها و وزارتخانه‌ها موظفند قبل از واگذاری دارایی‌های مازاد، برای «ایجاد بیشترین ارزش افزوده» این دارایی‌ها تلاش کنند گفت: ما باید از تمام فرصت‌ها و امکاناتی که قانون برای ارزش افزایی دارایی‌های مازاد دولتی در اختیارمان گذاشته به بهترین نحو استفاده کنیم تا حداکثر عایدی نصیب دولت شود و درآمد حاصله از این دارایی‌های بلااستفاده و غیرمولد، در مسیر پیشرفت کشور به کار گرفته شود.

در این جلسه که با حضور معاون اول رئیس‌جمهور و اعضای «هیئت عالی مولدسازی دارایی‌های دولت» و تعدادی از وزرا برگزار شد، پرونده مربوط به تعدادی از املاک مازاد وزارتخانه‌های تعاون، کار و رفاه اجتماعی، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی، نیرو، ارتباطات و فناوری اطلاعات و وزارت نفت در جلسه مطرح شده و درباره فروش و شرایط واگذاری آن‌ها تصمیم گیری شد.

در نخستین جلسه مولد سازی دارایی‌های دولت، معاون اول رئیس جمهور با بیان اینکه به تمامی دستگاه‌ها و وزارتخانه‌هایی که دارایی‌های مازاد خود را عرضه می‌کنند، با قاطعیت اعلام کرده‌ایم در هنگام واگذاری، باید به دقت روش‌های قانونی ارزش افزایی این دارایی‌ها را بررسی کنند گفت: مسئولان و متخصصان هر دستگاه و وزارتخانه باید در این حوزه سختگیرانه عمل کنند تا درآمد بیشتری برای کمک به برنامه‌ها و طرح‌های توسعه کشور جمع شود و این درآمد‌ها نیز در مسیر قانونی آن صرف شود.

عارف در ادامه با بیان اینکه در هفته‌های آینده، جلسات هیات مولد سازی دارایی‌ها با فاصله زمانی کمتری برگزار خواهد شد گفت: باید با سرعت این املاک را تعیین تکلیف کنیم و از درآمد حاصل از مولد سازی، برای سرمایه گذاری در طرح‌هایی که جامعه به شدت به آن‌ها نیاز دارد و از جمله در رفع مشکلات و تنگنا‌های مربوط به مدارس، هنرستان‌ها و توسعه بیمارستان‌ها و... استفاده کنیم تا اموال راکد وارد چرخه اقتصادی کشور شوند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها