تیتر امروز

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!
در گفتگوی دیدارنیوز با عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران مطرح شد

معتمدی‌مهر: کودتای ۲۸ مرداد، سبب سلب مشروعیت از سلطنت پهلوی شد/ مهم‌ترین تاثیر کودتا به تاخیر انداختن فرآیند گذار به دموکراسی و توسعه در ایران بود/ جریان مشروطه‌خواه، بیش از آنکه مشروطه‌خواه باشد، پهلوی‌طلب است!/ رضا پهلوی، کودتا را نادیده گرفته و درباره آن حرف هم نمی‌زند!

یک عضو شورای مرکزی نهضت آزادی ایران به دیدارنیوز، می‌گوید: «سلطنت‌طلبان، عمدتا در قبال این واقعیت تاریخی، سکوت می‌کنند. مهم‌ترین دلیل این امر هم این است که کودتای ۲۸ مرداد باعث شد تا سلطنت پهلوی...
گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

گشوده شدن گره مذاکرات با گشودن سفارت آمریکا/ آغاز دوباره جنگ از زبان مشاور رهبری/ دعوت اصلاح‌طلبان برای بازگشت به مردم

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حمله اسرائیل به ایران

انگلیس: ایران نباید پاسخ دهد

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به تجاوز هوایی اسرائیل علیه ایران گفت: «ایران نباید پاسخ دهد، چراکه منطقه نیازمند پرهیز از هرگونه تشدید تنش‌هاست.»

کد خبر: ۱۷۴۵۰۰
۱۱:۰۰ - ۰۵ آبان ۱۴۰۳

انگلیس: ایران نباید پاسخ دهد

دیدارنیوز: نخست‌وزیر انگلیس در واکنش به اقدام تنش‌زا و تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی علیه ایران خواستار خویشتنداری تمام طرف‌ها شد.

«کر استارمر» نخست‌وزیر انگلیس به اقدام تنش‌زای رژیم صهیونیستی در بامداد امروز (شنبه) که در آن تل‌آویو مدعی است نقاطی از مراکز نظامی در ایران را هدف قرار داده، واکنش نشان داد و گفت ایران نباید به حملات اسرائیل پاسخ دهد.

او که برای شرکت در نشست سران کشور‌های مشترک المنافع به جزایر ساموآ سفر کرده است، همچنین گفت لندن به همراه شرکای خود از نزدیک این تحولات را دنبال می‌کند.

استارمر بدون اشاره به تجاوزات رژیم صهیونیستی در منطقه، به‌ویژه در یک سال گذشته و کشتار مردم غزه و لبنان و همچنین ترور رهبر سیاسی حماس در تهران مدعی شد که اسرائیل «حق» آنچه او «دفاع از خود» در برابر ایران خواند، دارد.

قرارگاه پدافند هوایی ایران بامداد امروز (شنبه) در بیانیه‌ای تصریح کرد: به استحضار ملت شریف ایران می‌رساند، باوجود هشدار‌های قبلی مسئولین جمهوری اسلامی به رژیم جنایتکار و غیرقانونی صهیونیستی مبنی بر پرهیز از هرگونه اقدام ماجراجویانه، این رژیم جعلی در اقدامی تنش‌زا، نقاطی از مراکز نظامی در استان‌های تهران، خوزستان و ایلام را مورد هجوم قرار داده که ضمن رهگیری و مقابله موفق توسط سامانه یکپارچه پدافند هوایی کشور با این اقدام تجاوزکارانه، آسیب‌های محدودی به برخی از نقاط وارد شده که ابعاد این حادثه در دست بررسی است.

نخست‌وزیر انگلیس در ادامه از هر ۲ طرف خواست که خویشتندار باشند و مدعی شد: «ایران نباید پاسخ دهد، چراکه منطقه نیازمند پرهیز از هرگونه تشدید تنش‌هاست.»

وی همچنین مدعی شد: «ما به همکاری با متحدان برای کاهش تنش در سراسر منطقه ادامه خواهیم داد.»

همچنین یک سخنگوی دولت انگلیس در واکنش به این اقدام تجاوزکارانه رژیم صهیونیستی خاطر نشان کرد که این کشور وضعیت را از نزدیک زیر نظر دارد.

او نیز به دفاع از تجاوزات رژیم صهیونیستی علیه ایران پرداخت و مدعی شد که طبق قوانین بین‌المللی بشردوستانه اسرائیل «حق دفاع از خود» را دارد. این سخنگوی دولت انگلیس در ادامه تاکید کرد که تشدید تنش‌ها به نفع هیچکس نیست.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد
امروز چهارشنبه ۲۹ مرداد