تیتر امروز

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خشم عمومی مردم و سقوط دولت نپال/ حمله به قطر با مشارکت کشورهای عربی!/ حمله روسیه به لهستان؛ اعلان جنگ به ناتو؟

این صد و پانزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
گفت‌وگوی دیدار در برنامه "میهمان من" با یک کارشناس مسایل بین الملل

جنگ‌های شناختی؛ آیا ایران وارد این نوع جنگ شده است؟

در یکی دیگر از برنامه‌های میهمان من دیدارنیوز، با علی ودایع، مدرس دانشگاه و کارشناس بین الملل درباره جنگ‌های شناختی صحبت کردیم. آیا کشورمان ایران وارد این نوع جنگ شده است؟
خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟
روایت دیدارنیوز از ماجرای برکناری معاون هنری وزیر ارشاد در گفتگو با فعالین سیاسی و حزبی

خدایاری، معاون سیاسی دبیرکل حزب اتحاد ملت: تندروها تا دولت را نابود نکنند یا به رنگ خود درنیاورند، دست بردار نیستند / نورمحمدی، سخنگوی حزب ندای ایرانیان: تیغ خودی و غیرخودی، بیش از همه دامن نسل دومی و سومی‌های اصلاح‌طلب را شامل شده/ ایمانی، فعال سیاسی اصولگرا: چرا انقدر سخت می‌گیریم که یک مسئول برکنار شود؟

دیدارنیوز در گفت و گو با چند تن از فعالین سیاسی و حزبی به دامنه ابعاد، پیامدها و تبعات برکناری نادره رضایی، معاون هنری وزیر ارشاد در میان افکار عمومی و رسانه‌ای پرداخته است.
بازار داخلی از تیغ هیچ اتفاقی در امان نیست

وضعیت بازار خودرو؛ چالش‌های مهم در راه است

بازار خودرو ایران در آستانه هفته‌ای پر چالش قرار دارد و دو عامل کلیدی، تحولات منطقه‌ای و انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، نقش عمده‌ای در این چالش‌ها خواهند داشت.

کد خبر: ۱۷۴۴۷۹
۱۰:۴۳ - ۰۴ آبان ۱۴۰۳

وضعیت بازار خودرو؛ چالش‌های مهم در راه است

دیدارنیوز: بازار خودرو ایران از تیغ هیچ اخبار و اتفاقی در امان نمی‌ماند. در هفته گذشته و با تشدید تنش‌های سیاسی و اخبار تدارکات اسرائیل، بازار ارز و در پی آن خودرو، در یک محدوده خاکستری نوساناتی را به ثبت رساند.

در کل، پیش‌بینی بازار خودروی ایران، از دو نگاه حساسیت به مسائل داخلی و حساسیت به مسائل خارجی قابل بررسی است، اما این حساسیت‌ها چه تاثیری بر بازار خودرو ایران می‌گذارند؟

حساسیت بازار به مسائل داخلی

بازار خودروی ایران وابسته به مسائل سیاسی درونی و بیرونی است. از سیاست‌های اثرگذار درونی چندماه اخیر در بازار خودرو، می‌توان از سیاست‌گذاری‌های دستوری برای کنترل قیمت، واردات قطره‌چکانی و اخبار ضد و نقیض مربوط به آن، عدم تامین ارز خودروسازان و ... نام برد که بر رکود حاکم بر بازار اثر گذاشته و تحلیل رفتار مصرف‌کننده را نیز در پیش داشته است.

فرهنگ اجتماعی بخش زیادی از خریداران خودرو در ایران، درگیر رفتاری هیجانی است. خریداران خودرو در شرایطی که نرخ ارز و در پی آن خودرو، به صورت حباب‌گونه روندی افزایشی را در پیش می‌گیرد، به بازار هجوم آورده و در شرایطی که رکود بر بازار حاکم است از خرید باز می‌ایستند.

در شرایطی که بازار در کف قیمتی خود به سر می‌برد، دلالان و واسطه‌گران سهم بیشتر خریداران خودرو را تشکیل داده و تنها درصد کمی از خریداران، مصرف‌کننده واقعی هستند. این شرایط از دلایلی است که بر عمق رکود حاکم بر بازار افزوده است.

حساسیت بازار به مسائل بین‌المللی

انتخابات ریاست‌جمهوری ایالات متحده، نوسانات زیادی در قیمت دلار ایجاد کرده است که به طور مستقیم بر بازار خودرو ایران تأثیر می‌گذارد. در این شرایط، بسیاری از افراد در خرید و فروش خودرو احتیاط می‌کنند و بازار همچنان در رکود به سر می‌برد. پیش‌بینی می‌شود که این رکود در هفته آینده نیز ادامه داشته باشد، اما پیشی‌گرفتن ترامپ در انتخابات با توجه به حمایت قاطعانه او از مواضع علیه ایران، می‌تواند باعث ایجاد حباب قیمتی در بازار خودرو شود. علاوه بر آن، ادامه تشدید تنش‌های خاورمیانه، مهم‌ترین عاملی است که بر نوسانات بازار خودرو ایران می‌افزاید.

به طور کلی، بازار خودرو ایران، در حال حاضر تحت تأثیر مسائل زیادی قرار دارد که پیش‌بینی آن را دشوار ساخته است، اما بر اساس نظر کارشناسان، نوسانات موقتی است و بازار به رکود سابق باز می‌گردد؛ رکودی که تا پایان پاییز ادامه می‌یابد. همچنین دولت جدید مصر بر تثبیت قیمت‌ها است و با توجه به این شواهد، نوسانات بیش از ۱۰ درصد نخواهد بود.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۰ شهريور