تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
ابهامات پیرامون تلاطمات خاورمیانه شدت گرفته است

قیمت نفت اوج گرفت

در معاملات امروز (پنجشنبه)، قیمت نفت برنت با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۵ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسید.

کد خبر: ۱۷۴۴۳۳
۱۰:۴۲ - ۰۳ آبان ۱۴۰۳

قیمت نفت اوج گرفت

دیدارنیوز: معاملات روز پنجشنبه نفت برنت با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۵ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسید.

روز پنج‌شنبه ۳ آبان ماه، معاملات نفت برنت در حالی با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۵ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسیده است که معاملات روز گذشته با افت ۱.۴۲ درصدی (یک دلار و ۸ سنتی) در قیمت ۷۴ دلار و ۹۶ سنت بسته شده بود.

نمودار تغییرات هفتگی قیمت نفت خام برنت

گفتنی است، نوسانات قیمت نفت برنت در محدوده حمایتی ۷۵ دلاری در حالی رخ می‌دهد که ابهامات پیرامون تلاطمات خاورمیانه شدت گرفته است و سرمایه‌گذاران در حال رصد و منتظر اختلالات احتمالی عرضه در منطقه در صورت پاسخ رژیم صهیونیستی به عملیات موشکی جمهوری اسلامی ایران هستند.

قیمت نفت اوج گرفت

از طرف دیگر قیمت نفت به دلیل افزایش بیش از حد انتظار در ذخایر ایالات متحده تحت فشار قرار گرفته است و EIA افزایش ۵.۵ میلیون بشکه‌ای را گزارش کرد که بسیار بالاتر از افزایش پیش بینی شده ۰.۷ میلیون بشکه‌ای است. علاوه بر این، شاخص دلار روز چهارشنبه به بالاترین سطح خود از اواخر ژوئیه رسید و تقاضا برای نفت دلاری را بیشتر کاهش داد.

قیمت نفت اوج گرفت

نوسانات هفتگی قیمت نفت خام WTI در محدوده حمایتی ۷۰ دلاری در حالی رخ می‌دهد که معاملات نفت وست تگزاس اینترمدیت آمریکا در روز پنج‌شنبه با افزایش ۱.۰۷ درصدی به ۷۱ دلار و ۵۶ سنت در هر بشکه رسید.

گفتنی است که معاملات روز گذشته نفت خام WTI با افت ۱.۳۵ درصدی (۹۷ سنتی) در قیمت ۷۰ دلار و ۷۷ سنت بسته شده بود.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها