تیتر امروز

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

ارسال پیامک حجاب وسط جنگ! دولت عذرخواهی کرد/ فعال‌شدن پدافند تهران و کرمانشاه/ تمدید لغو پرواز‌ها/ وضعیت ساختمان صداوسیما +ویدیو

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
در پیام تسلیت برای شهادت هاشم صفی‌الدین مطرح شد

پزشکیان: فصل جدیدی از مقاومت علیه اسرائیل رقم می‌خورد

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهوری در پیامی شهادت سید هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان را تسلیت گفت و اعلام کرد: اگرچه این شهادت برای محور مقاومت، ملت لبنان و همه انسان‌‏های آزاده جهان خسرانی بزرگ است، اما قطعا فصل جدیدی از مقاومت و مجاهدت علیه اسرائیل را رقم خواهد زد.

کد خبر: ۱۷۴۴۱۶
۲۰:۵۴ - ۰۲ آبان ۱۴۰۳

پزشکیان

دیدارنیوز: رئیس جمهور در پیامی شهادت سید هاشم صفی‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‌الله لبنان را به محضر مقام معظم رهبری، ملت‌های سرافراز لبنان و فلسطین، هم‌رزمانش در جبهه مقاومت، خاندان بزرگوارش و همه آزادگان جهان تسلیت گفت.

مسعود پزشکیان در پیامی به مناسبت شهادت سید هاشم صفی‌الدین رئیس شورای اجرائی جنبش حزب‌الله تصریح کرد: این بزرگ‌مرد عرصه جهاد و شهادت با الهام از مکتب عاشورا، شجاعانه همه زندگی خود را وقف دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و تقویت جبهه مقاومت نمود و آثار درخشانی از مجاهدت و مقاومت در راه اسلام و مبارزه با ظلم و ستم برجا گذاشت که برای همیشه درخشان و الهام‌بخش باقی خواهد ماند.

متن پیام رئیس جمهور به شرح زیر است:

«بسم ‏الله الرحمن الرحیم

وَالَّذِینَ هَاجَرُوا فِی سَبِیل‏اللَّهِ ثُمَّ قُتِلُوا أَوْ مَاتُوا لَیرْزُقَنَّهُمُ اللَّهُ رِزْقًا

شهادت عالم وارسته و مجاهد خستگی‏‌ناپذیر جناب آقای سیدهاشم صفی‏‌الدین، رئیس شورای اجرایی حزب‏‌الله لبنان، اگرچه برای محور مقاومت، ملت لبنان و همه انسان‏های آزاده جهان خسرانی بزرگ است، اما قطعاً فصل جدیدی از مقاومت و مجاهدت علیه اشغالگران صهیونیست را رقم خواهد زد.

این بزرگ‌مرد عرصه جهاد و شهادت با الهام از مکتب عاشورا، شجاعانه همه زندگی خود را وقف دفاع از مردم مظلوم فلسطین و لبنان و تقویت جبهه مقاومت نمود و آثار درخشانی از مجاهدت و مقاومت در راه اسلام و مبارزه با ظلم و ستم برجا گذاشت که برای همیشه درخشان و الهام‏‌بخش باقی خواهد ماند.

دشمن صهیونیستی پس از به شهادت رساندن دبیرکل فقید حزب‏‌الله لبنان، شهید سیدحسن نصرالله، به زعم خود با ترور ناجوانمردانه این مجاهد بزرگ کوشید در رهبری و هدایت این جنبش وقفه جدی ایجادکند، اما بحمدالله شجره طیبه مقاومت از حیات و رشد باز نمی‌ایستد و خون شهدا تداوم بخش این حرکت و نهضت خواهد بود. امروز می‏‌بینیم که حزب‏‌الله مستحکم‌تر و مقاوم‌تر از قبل است و قدرتمندانه‌تر اهدافش را دنبال می‌کند و ضرباتی سخت بر پیکر اشغالگران وارد می‌کند.

اینجانب شهادت این عالم مجاهد را محضر مقام معظم رهبری، ملت‏‌های سرافراز لبنان و فلسطین، هم‌رزمانش در جبهه مقاومت، خاندان بزرگوارش و همه آزادگان جهان تسلیت می‏‌گویم. بی‏‌شک تا زمانی که ظلم و جنایت و اشغالگری علیه ملت مظلوم فلسطین و لبنان ادامه داشته باشد، مقاومت و جهاد علیه متجاوزان صهیونیست و حامیان آن روز‏به‏‌روز تقویت خواهد شد.

مسعود پزشکیان

رئیس جمهوری اسلامی ایران»

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد