تیتر امروز

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک روانشناس بالینی

الهه شعبانی: غم و اندوه خود را سرکوب نکنید/ افراد در این شرایط به نصیحت نیاز ندارند/ حرف زدن بخشی از درمان است/ از خودتان مراقبت کنید تا تاب بیاورید

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان الهه شعبانی روانشناس بالینی بود؛ با او درباره اینکه در شرایط کنونی چه باید کرد و چه نباید کرد صحبت کردیم؛ هر چند که او معتقد است نمی‌توان برای همه...
هواشناسی ایران

کاهش دما و بارش باران/ کاهش کیفیت هوا در کرج، تهران، اصفهان و اراک

صادق ضیاییان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از کاهش دما و بارش باران در برخی نقاط کشور از روز جمعه (۲۷ مهر) خبر داد.

کد خبر: ۱۷۳۹۶۰
۰۸:۴۷ - ۲۵ مهر ۱۴۰۳

کاهش دما و بارش باران در کشور

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از کاهش دما و بارش باران در برخی نقاط کشور از جمعه (۲۷ مهر) خبر داد.

صادق ضیاییان اظهار کرد: چهارشنبه (۲۵ مهر) در غالب مناطق کشور جوی آرام و پایدار حاکم خواهد بود. تنها ساعات بعد از ظهر در برخی نقاط واقع در شمال غرب، ارتفاعات البرز مرکزی، غرب سواحل دریای خزر همچنین در جنوب سیستان و بلوچستان و شرق هرمزگان افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ می‌دهد. در شهر‌های پر جمعیت کرج، تهران، اصفهان و اراک افزایش غلظت آلاینده‌های جوی و کاهش کیفیت هوا انتظار می‌رود.

او ادامه داد: پنجشنبه (۲۶ مهر) در برخی نقاط شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر افزایش ابر و رگبار پراکنده رخ خواهد داد و در شمال آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی و اردبیل رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید پیش‌بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: جمعه و شنبه (۲۷ و ۲۸ مهر) با نفوذ جریانات شمالی به غرب سواحل دریای خزر ابرناکی و بارش همراه با کاهش نسبی دما در غرب مازندران، گیلان، اردبیل و شمال آذربایجان شرقی ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: طی روز‌های جمعه و شنبه در برخی نقاط غرب، شمال غرب و دامنه‌های جنوبی البرز واقع در استان‌های قزوین، البرز و تهران به‌ویژه در ساعات بعد از ظهر افزایش ابر، گاهی رگبار و رعد و برق و وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک رخ می‌دهد.

ضیاییان بیان کرد: یکشنبه در شمال آذربایجان شرقی، اردبیل، گیلان، مازندران و غرب گلستان بارش باران، گاهی رعد و برق و وزش باد و در ارتفاعات بارش برف همراه با کاهش نسبی دما ادامه خواهد داشت. در این روز در کل نوار شمالی کشور وزش باد و کاهش نسبی دما پیش بینی می‌شود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: طی روز‌های پنجشنبه و جمعه افزایش وزش باد در کشور همسایه عراق سبب خیزش گرد و خاک و نفوذ آن به نوار غربی کشور و دامنه‌های جنوبی البرز می‌شود. طی روز‌های جمعه و شنبه غرب دریای خزر و یکشنبه کل دریا مواج خواهد بود.

او درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۲۶ مهر) صاف تا کمی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۷ و ۲۷ درجه سانتیگراد و پس فردا (۲۷ مهر) صاف تا قسمتی ابری، وزش باد و گاهی افزایش باد با کمترین و بیشترین دمای ۱۷ و ۲۸ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۲ و صفر درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۳۷ دمای درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها