تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
ایران به دنبال برقراری آرامش در منطقه است

آصفری: آمادگی پاسخ به دشمن را داریم

محمدحسن آصفری، نماینده سابق مجلس می‌گوید که ایران به دنبال برقراری آرامش در منطقه است، اما آمادگی پاسخ به دشمن هم وجود دارد.

کد خبر: ۱۷۳۸۹۷
۰۸:۴۵ - ۲۴ مهر ۱۴۰۳

آصفری: آمادگی پاسخ به دشمن را داریم

دیدارنیوز: نماینده ادوار مجلس شورای اسلامی گفت: پیام تحرکات دیپلماتیک ایران این است که ما دنبال برقراری آرامش در منطقه هستیم، اما آمادگی پاسخ به دشمن را هم داریم.

محمدحسن آصفری، درباره تحرکات دیپلماتیک کشور در آسیای مرکزی و خاورمیانه، اظهار کرد: دیپلماسی می‌تواند تاثیر زیادی بر کاهش تنش‌های منطقه داشته باشد. ما هرچه تحرکات دیپلماتیک بیشتری داشته باشیم، می‌توانیم سطح تخاصم را کاهش دهیم. سفر‌های وزیر خارجه به کشور‌های منطقه و حوزه خلیج فارس در راستای کاهش تنش و تلاش برای ایجاد آتش‌بس در غزه و لبنان و جلوگیری از کشته شدن افراد بیگناه است.

وی ادامه داد: دیدار‌های خارجی رئیس‌جمهور، رئیس‌مجلس و وزیر خارجه کشورمان این پیام را دارد که ایران دنبال برقراری آرامش در منطقه است. همچنین به کشور‌های منطقه این پیام را دارد که سرزمین خود را در اختیار رژیم صهیونیستی برای ایجاد فتنه، جنگ‌طلبی و تنش بیشتر قرار ندهند. علاوه بر این، پیامی را هم برای رژیم صهیونیستی دارد که در صورت اقدامی علیه کشورمان، ایران آمادگی هرگونه برخورد نظامی قدرتمند را دارد.

نمانیده ادوار مجلس شور‌ای اسلامی با اشاره به سفر رئیس‌جمهور و رئیس مجلس به ترکمنستان و تاجیکستان، خاطر نشان کرد: ما با کشور‌های این منطقه اشتراکات زبانی، فرهنگی، قومیتی داشته و مرز‌های مشترک داریم. این اشتراکات و همچنین وجود دریای خزر و خطوط ریلی مشترک زمینه را برای توسعه روابط تجاری، بازرگانی و همکاری‌های امنیتی فراهم می‌کند. با این حال این کشور‌ها باید توجه داشته باشند که وجود رژیم صهیونیستی در این منطقه موجب ایجاد ناامنی خواهد شد. این رژیم دشمن مشترک همه کشور‌های این منطقه و ایران است و می‌تواند در این منطقه فتنه و ناامنی ایجاد کند.

آصفری در پایان با اشاره به نقش توان نظامی کشور برای پیشبرد دیپلماسی بیان کرد: وعده صادق ۱ و ۲ به اتحاد جبهه مقاومت کمک کرد. میدان نقش مهمی در نفوذ قدرت کشور دارد. هرچه توان نظامی ما بیشتر باشد، قدرت چانه‌زنی ما هم بیشتر خواهد داشت. میدان تاثیر بسزایی در توسعه روابط کشور دارد. وقتی ما امنیت داشته باشیم، سایر کشور‌ها هم به توسعه روابط خود با کشورمان علاقه بیشتری نشان خواهند داد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها