تیتر امروز

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

فعال شدن مکانیسم ماشه؛ پایان تعامل با اروپا/ آمریکا: يا خلع سلاح حزب‌الله يا فروپاشی لبنان/ افزایش شاخص فقر و فلاکت در ایران

این صد و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
قالیباف در جمع رسانه‌های تاجیکستانی مطرح کرد

روابط تجاری ایران و تاجیکستان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت

محمدباقر قالیباف، رئیس مجلس شورای اسلامی در جریان دیدار خود با رئیس‌جمهور تاجیکستان گفت: روابط تجاری ایران و تاجیکستان با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

کد خبر: ۱۷۳۶۵۲
۱۷:۰۱ - ۱۹ مهر ۱۴۰۳

قالیباف

دیدارنیوز: محمدباقر قالیباف با ابراز امیدواری از افزایش روابط تجاری ایران و تاجیکستان گفت: همانطور که در سه سال گذشته تجارت بین دو کشور ایران و تاجیکستان بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است، مطمئناً این میزان تجارت و همکاری در سال‌های آینده با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

رئیس مجلس شورای اسلامی در حاشیه دیدار خود با رئیس‌جمهور تاجیکستان، در گفتگو با خبرنگاران تاجیکستانی در خصوص اهداف سفرش به این کشور، گفت: توفیق حاصل شد تا به دعوت رؤسای مجالس کشور تاجیکستان برای شرکت در یک نشست بین‌المللی- پارلمانی به‌مناسبت سی‌امین سالگرد تصویب قانون اساسی در کشور دوست و همسایه تاجیکستان، حضور پیدا کنم.

وی با اشاره به فرصت فراهم شده برای انجام نشست‌های مفصل با رؤسای مجالس تاجیکستان و همچنین رئیس جمهور این کشور، بیان کرد: در این نشست‌ها به توسعه مسائل اقتصادی، صنعتی و موضوع ترانزیت و همچنین به‌طور خاص به‌موضوع تجارت دو کشور تأکید شد.

قالیباف بیان کرد: همچنین در این جلسات درباره توسعه خدمات مهندسی، موضوعات مربوط به دانش‌بنیان و تکنولوژی‌هایی که مخصوصاً در بخش‌هایی که مزیت‌های این کشور در حوزه صنعت است، تأکید شد.

رئیس مجلس شورای اسلامی با ابراز امیدواری در خصوص افزایش تجارت بین ایران و تاجیکستان، بیان کرد: همانطور که در سه سال گذشته تجارت بین دو کشور ایران و تاجیکستان بیش از دو برابر افزایش پیدا کرده است، مطمئناً این میزان تجارت و همکاری در سال‌های آینده با سرعت بیشتری پیش خواهد رفت.

قالیباف با بیان اینکه طی دو الی سه سال گذشته رؤسای جمهور و پارلمان‌ها و همچنین هیأت‌های متفاوت در زمینه‌های مختلف به ویژه کمیسیون ویژه اقتصادی ایران و تاجیکستان مرتباً با هم ملاقات داشته و سفر‌های کاری برقرار شده است، بیان کرد: در قالب این تعاملات، مسائل دانشگاهی و علمی، توسعه فرهنگی و مباحث مربوط به گردشگری نیز در اولویت اقدامات قرار دارد.

رئیس مجلس شورای اسلامی ابراز امیدواری کرد تا روابط بین ایران و تاجیکستان همچنان مستحکم و با دوام باشد و ارتباط قوی بین این دو کشور همسایه، هم زبان، هم دین و هم فرهنگ با قوت ادامه پیدا کند.

وی در پایان تصریح کرد: همچنین ما باید به زبان فارسی و همچنین فرهنگ اصیلی که وجود دارد، توجه داشته باشیم و آن را توسعه دهیم.

در این سفر، فتح‌الله توسلی، رییس گروه دوستی ایران و تاجیکستان، سارا فلاحی، علی بابایی کارنامی، حسین امامی‌راد، روح‌الله عباسپور، هادی محمدپور از نمایندگان مجلس، قالیباف را همراهی می‌کنند. آیین «سی‌امین سالگرد تصویب قانون اساسی جمهوری تاجیکستان» امروز و فردا در شهر دوشنبه برگزار می‌شود و قالیباف در این نشست سخنرانی خواهد داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير
امروز چهارشنبه ۲۵ تير