تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...
در دیدار اعضای کمیسیون آموزش مجلس مطرح شد

پزشکیان: برای ساخت کل مدارس مناطق محروم هدف‌گذاری کرده‌ایم

مسعود پزشکیان، رئیس جمهوری در دیدار با اعضای کمیسیون آموزش مجلس گفت: دولت برای ساخت کل مدارس مناطق محروم هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی کرده است.

کد خبر: ۱۷۳۵۴۲
۱۶:۵۸ - ۱۷ مهر ۱۴۰۳

پزشکیان: برای ساخت کل مدارس مناطق محروم هدف‌گذاری کرده‌ایم

دیدارنیوز: رئیس جمهور در دیدار اعضای کمیسیون آموزش مجلس برنامه‌های دولت برای اصلاح و طراحی جدید ساختار نظام آموزش کشور به منظور رفع تبعیض‌ها و بی‌عدالتی‌ها در این حوزه را تشریح و نقش‌آفرینی نمایندگان برای کمک به تحقق این هدف بزرگ را خواستار شد.

مسعود پزشکیان شامگاه دوشنبه در دیدار اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی، تبعیض و بی‌عدالتی را مهمترین چالش و آفت نظام آموزشی کشور و موجب اتلاف سرمایه‌های انسانی و عدم رشد استعداد‌ها عنوان کرد و افزود: اهمیت ساختار نظام آموزشی کشور به حدی است که اصلاح و رشد جامعه در ساحت‌های مختلف به آن وابسته بوده و وقتی این ساختار با اهمیت، دچار نقصان باشد، قطعا رشد و پیشرفت جامعه نیز با اختلال مواجه خواهد شد.

رئیس جمهور با بیان اینکه متاسفانه موازی‌کاری شورا‌ها و نهاد‌های مختلف در امر آموزش به جای کمک به حل مشکلات، بر چالش‌ها و مسائل این بخش افزوده است، تصریح کرد: ما در تلاشیم ضمن اصلاح این روندها، ساختار جدید در نظام آموزشی را بر پایه عدالت‌محوری به گونه‌ای طراحی کنیم که یک فرد در تهران که از امکانات متنوعی برخودار است، با فردی که در شهری دور افتاده و محروم زندگی می‌کند در شرایطی برابر و عادلانه با هم تحصیل و رقابت کنند.

پزشکیان در ادامه بر ضرورت ترمیم و تقویت زیرساخت‌ها در کنار اصلاح ساختار آموزش کشور تاکید کرد و گفت: بنای دولت چهاردهم تقویت مدارس دولتی است و در این زمینه برای ساخت کل مدارس مناطق محروم با مشارکت مردم و دیگر نهاد‌ها هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی شده است.

رئیس جمهور همچنین اصلاح شیوه‌های آموزشی در مدارس و دانشگاه‌ها را نیز مورد تاکید قرار داد و تصریح کرد: دانش‌آموزان و دانشجویان در مدارس و دانشگاه‌های ما باید به گونه‌ای تربیت شوند که در قبال خود و جامعه‌ای که در آن زندگی می‌کنند، مسئولیت‌پذیر باشند و نسبت به وطن و کشور خود عِرق داشته باشند.

پزشکیان در ادامه افزود: ایجاد دانشگاه‌های متعدد در کشور بدون برنامه‌ریزی برای اشتغال، حجم بالای فارغ‌التحصیلان و همچنین عدم ارتباط نظامند این دانشگاه‌ها با صنعت موجب اتلاف وقت و سرمایه دانشجویان و عدم مهارت‌آموزی و توانمندی آن‌ها شده و در نتیجه فارغ‌التحصیلان دانشگاهی به هنگام ورود به جامعه با مشکلات عدیده‌ای از جمله ناامیدی و سرخوردگی مواجه می‌شوند که این وضعیت نیازمند اصلاح است.

رئیس جمهور در ادامه با تاکید بر اینکه فردای کشور ما بر مبنای آموزش امروز در مدارس و دانشگاه‌ها شکل می‌گیرد، تصریح کرد: ما برای اصلاح و تغییر نظام آموزشی کشور بر پایه عدالت‌محوری اراده کرده‌ایم و تمام توان و تلاش خود را در این زمینه به کار خواهیم بست، گر چه ممکن است این تلاش‌ها دیده نشود، اما قطعا آینده کشور را تضمین خواهد کرد.

پزشکیان همچنین به اهمیت نقش نمایندگان مجلس شورای اسلامی به ویژه اعضای کمیسیون آموزش در کمک به دولت برای تحقق این اهداف مهم اشاره کرد و گفت: امیداورم بتوانیم با کمک شما نمایندگان، نظام آموزش را آن گونه که برازنده کشور و مردم عزیزمان است، متحول کنیم.

پیش از سخنان رئیس جمهور، اعضای کمیسیون آموزش مجلس شورای اسلامی در سخنانی به بیان دغدغه‌ها و نقطه‌نظرات خود از جمله درخواست لغو تاثیر قطعی معدل بر کنکور، لزوم مردمی‌سازی مدارس، توجه به شان و منزلت معلمان و اساتید، تامین نیروی انسانی در آموزش و پرورش، شکل‌گیری ارتباط دانشگاه و صنعت، نوسازی و تجهیز مدارس و استفاده از معلمان و مدیران مدارس در تصمیم‌سازی‌ها و تصمیم‌گیری‌ها در حوزه آموزش و پرورش پرداختند.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها