تیتر امروز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند
گفت‌وگوی احمد طبعی با محمدجعفر محمدزاده در استودیوی دیدارنیوز

چگونگی پیدایش و تاریخ کهن ایران؛ ایرانیان پیش از اسلام مردمان صاحب تمدن و فرهنگ بودند

دکتر محمدجعفر محمدزاده، معاون پیشین مطبوعات وزارت ارشاد و رئیس پیشین رادیو ایران در برنامه «میهمان من» با احمد طبعی کارشناس‌ - مجری دیدارنیوز به گفت‌و‌گو نشست.
مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!
دولت پزشکیان، جنگ ۱۲ روزه و آینده ایران در ویژه برنامه «میدان پاستور» با تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل

مهدی مطهرنیا: آمریکا به دنبال رژیم چنج در ایران است/ وقتی نخبگان را زندانی می‌کنید در بزنگاه تاریخ تنها می‌شوید/ پیش از صحبت با اپوزیسیون مسایل را با نزدیکان خود حل‌وفصل کنید/ رئیس جمهور، تنها یک معاون اجرایی هماهنگ کننده است!

مهدی مطهرنیا، استاد دانشگاه و تحلیلگر ارشد مسایل بین الملل مهمان یکی دیگر از سری برنامه‌های میدان پاستور بود. او معتقد است: دولت خاتمی داشت با یک ادبیات درست مشکلات را حل می‌کرد، اما احمدی نژاد...
لیگ قهرمانان آسیا ۲

حریف تراکتور از آسیا حذف شد!

بعد از ادعای باشگاه هندی موهان باگان درباره شرایط امنیتی در خاورمیانه و خودداری از سفر به تبریز برای مصاف با تراکتور ایران، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) موهون باگان را از رقابت‌های آسیایی کنار گذاشت.

کد خبر: ۱۷۳۴۷۷
۱۲:۴۰ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳

حریف تراکتور نیامد و حذف شد!

دیدارنیوز: نماینده هند از مسابقات فوتبال باشگاهی آسیا کنار گذاشته شد.

تیم فوتبال موهون باگان هند برای دیدار روز ۱۱ مهر در مرحله گروهی مسابقات لیگ قهرمانان آسیای ۲ مقابل تراکتور ایران، به بهانه مسائل غیرفوتبالی از سفر به ایران و حضور در تبریز خودداری کرد.

در همین راستا، کنفدراسیون فوتبال آسیا (AFC) اقدام باشگاه هندی را به‌نوعی «انصراف از رقابت‌ها» تلقی کرد و موهون باگان را از رقابت‌های آسیایی کنار گذاشت.

مطلب مرتبط:

بازی تراکتور - موهان باگان لغو شد

در بخشی از بیانیه AFC آمده است: «بر مبنای بند ۵.۲ آیین‌نامه مسابقات لیگ قهرمانان آسیای ۲، کنفدراسیون فوتبال آسیا تأیید کرد که اقدام موهون باگان در عدم سفر به تبریز، انصراف از لیگ قهرمانان آسیای ۲ در نظر گرفته می‌شود.

به دنبال همین تصمیم، همه دیدار‌های موهون باگان در این رقابت‌ها لغو و خنثی خواهد شد. برای پرهیز از شبهات، هیچ امتیاز و گلی در دیدار‌های موهون باگان برای رده‌بندی دیدار‌های گروه A لیگ قهرمانان آسیای ۲ در نظر گرفته نمی‌شود. همچنین این پرونده به کمیته‌های مرتبط AFC برای اتخاذ تصمیمات مناسب ارجاع داده خواهد شد».

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد
امروز پنجشنبه ۱۶ مرداد