تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

جزییات تغییر تعرفه‌های آب/ افزایش پلکانی برای مشترکان پرمصرف

تعرفه‌های آب از ابتدای مهرماه دچار تغییر شد و بر این اساس، آب‌بهای مشترکان پرمصرف رشدی ۱۰ تا ۵۵ درصدی داشته است، اما برای بیش از نیمی از مشترکان که مطابق یا زیر الگو مصرف می‌کنند، هیچ تغییر تعرفه‌ای اعمال نشده است.

کد خبر: ۱۷۳۴۵۶
۰۹:۲۸ - ۱۶ مهر ۱۴۰۳

جزییات تغییر تعرفه‌های آب/ افزایش پلکانی برای مشترکان پرمصرف

دیدارنیوز: تغییرات شدید اقلیمی طی سال‌های اخیر موجب کاهش شدید منابع آبی در کشور شده است که همین امر تغییر در رفتار مصرف مشترکان بدمصرف را به منظور کنترل و مدیریت مصرف بی‌رویه آن‌ها ضروری می‌سازد.

در مجموعه وزارت نیرو از ابتدای سال جاری، پیشنهاداتی مدون بر اساس قاون بودجه ۱۴۰۳ برای افزایش تعرفه مشترکان پرمصرف که بیش از الگو به مصرف آب می‌پردازند مطرح بود و حتی متن نهایی در کارگروه‌های مربوطه آماده امضای وزیر نیروی وقت در دولت سیزدهم شده بود، اما محرابیان این مصوبه را امضا و ابلاغ نکرده بود تا اینکه در روز‌های اخیر، این مصوبه مربوط به ابتدای سال جاری، به امضای وزیر نیروی جدید رسیده و برای اجرا از ابتدای مهرماه ابلاغ شده است.

بررسی‌ها نشان می‌دهد که در مصوبه جدید، به منظور تشویق مشترکان به رعایت الگوی مصرف آب، در تعرفه آب مشترکین با مصرف زیر الگو و یا مطابق الگو هیچ گونه افزایش قیمتی اعمال نشده است.

همچنین در شرایطی که ۴۸ درصد خانوارِ بد‌مصرف ۷۰ درصد آب شرب کشور را به صورت بی‌رویه مصرف می‌کنند، افزایش پلکانی نرخ آب‌بها صرفا برای مصارف بالاتر از الگوی مصرف اعمال شده است تا از این طریق بتوان به تغییر در رفتار مصرف این دسته از مشترکان امیدوار بود. این افزایش نرخ آب‌بها نیز قابل توجه نیست و برای مشترکانی که بیش از الگو مصرف آب دارند، بین ۱۰ تا نهایتا ۵۵ درصد افزایش تعرفه به‌صورت پلکانی درنظر گرفته شده است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها