تیتر امروز

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ابر تورم در اقتصاد سال آینده ایران؟/ داعش در سیدنی استرالیا/ حزب‌الله: خلع سلاح، هرگز

این صد و سی و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۴ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
نرخ ارز در ایران

رشد دلار؛ یورو ۲۰۰۰ تومان گران شد

در روزی که دلار رشد هزار و ۱۰۰ تومانی را تجربه کرد، قیمت یورو روی رقم ۶۹ هزار و ۴۰۰ تومانی ایستاد و رشد دو هزار تومانی داشت.

کد خبر: ۱۷۳۴۳۲
۱۷:۳۹ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

دلار

دیدارنیوز: قیمت دلار در دومین روز هفته برخلاف روز شنبه با افزایش ارزش بازگشایی شد. رشد هزار و ۱۰۰ تومانی قیمت اسکناس دلار در روز یکشنبه درست به اندازه کاهش قیمت در اولین روز هفته بود و این اسکناس را به منطقه قیمتی هفته قبل برگرداند. افزایش تنش در منطقه خاورمیانه اثر ارزپاشی بازارساز را تا حدودی خنثی کرده است.

قیمت دلار روز یکشنبه با افزایش پلکانی به منطقه قیمتی پنجشنبه گذشته برگشت. اسکناس دلار در دومین روز هفته با رشد هزار و ۱۰۰ تومانی در میانه کانال سوم از کریدور پنجم قرار گرفت و سایر ارز‌های مهم را با خود همراه کرد.

معاملات بازار ارز در دومین روز هفته تحت تاثیر اخبار و اتفاقات شنبه شب در منطقه خاورمیانه قرار گرفت. معامله‌گران حمله اسرائیل به پایتخت لبنان را آغاز دور جدیدی از درگیری‌ها در منطقه دانستند. این اخبار روند عرضه در بازار ارز را در روز یکشنبه به شدت کاهش و بسیاری از فعالان بازار ارز را در فاز احتیاطی قرار داد.

پیش بینی قیمت دلار

کارشناسان اقتصادی معتقدند دولت به صورت مستقیم و غیرمستقیم سعی در کنترل قیمت‌ها دارد و فعلا ارزپاشی بازارساز بالاست. آن‌ها می‌گویند ارزپاشی سیاست‌گذار مانع پرش‌های سنگین قیمت دلار شده است، اما روند رشد آن را نیز مهار نکرده است.

به نظر می‌رسد شکل‌گیری روند کاهشی دلار نیازمند سیگنال مساعد و قوی است تا ذهنیت بازار را از فاز احتیاطی و نارآرامی‌های سیاسی دور کند؛ در غیر این صورت رشد‌های پلکانی دلار، با وجود ارزپاشی سیاست‌گذار ادامه خواهد داشت.

یورو ۲۰۰۰ تومان گران شد

قیمت درهم روز یکشنبه با رشد ۳۰۰ تومانی با رقم ۱۷ هزار و ۳۰۰ تومانی معامله شد. قیمت تتر با افزایش ۳۰۰ تومانی در سطح ۶۳ هزار و ۳۰۰ تومانی قرار گرفت و از دلار ۲۰۰ تومان ارزانتر معامله شد.

پوند انگلیس روی قیمت ۸۲ هزار و ۹۳۰ تومانی معامله شد و رشد هزار و ۱۰۰ تومانی داشت. قیمت یورو روی رقم ۶۹ هزار و ۴۰۰ تومانی ایستاد و رشد دو هزار تومانی داشت.

گفتنی است روز یکشنبه اسکناس دلار با رقم ۴۹ هزار و ۸۲۳ تومانی عرضه شد و رشد ۵۲ تومانی داشت و حواله دلار نیز با رقم ۴۷ هزار و ۱۴۶ تومانی عرضه شد و افزایش ۴۲ تومانی داشت.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر
امروز سه‌شنبه ۲۵ آذر