تیتر امروز

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو
درگیری نظامی ایران و اسرائیل

صدای انفجار در شهریار تهران/ تصاویری از انفجار در آسمان تل‌آویو

دومین شب از درگیری نظامی ایران و اسرائیل چند کشته و زخمی برجای گذاشت. پس از حمله تروریستی تل‌آویو به تهران و شهرهای دیگر ایران، درگیری دو طرف اوج گرفته و انفجار در مراکز حساس نظامی و انرژی ادامه...
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است
دیپلمات پیشین ایران در نیویورک در گفت‌و‌گو با دیدارنیوز مطرح کرد

کوروش احمدی: صدور قطعنامه شورای حکام علیه تهران از پیش برنامه‌ریزی شده بود/ احتمال ارجاع پرونده ایران به شورای امنیت وجود دارد/ ایران باید ظرف دو هفته آینده با آمریکا توافق کند/ حتی ۱۰ درصد خطر احتمال جنگ، خطر بسیار بزرگی است

کوروش احمدی، دیپلمات پیشین ایران در گفتگو با دیدارنیوز می‌گوید: مسئله در این است که آیا توافقی با آمریکا حاصل می‌شود یا خیر و اگر حاصل نشود، آیا خطر جنگی وجود دارد یا خیر و اگر حتی در حد ۱۰ درصد...
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی خبر داد

«تاثیر معدل در کنکور» لغو نمی‌شود

عبدالحسین خسروپناه، دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره مصوبه «تاثیر معدل در کنکور» گفت: این مصوبه تغییر نخواهد کرد، اما اصلاحات آن در دستور کار شوراست.

کد خبر: ۱۷۳۴۳۰
۱۷:۲۴ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

«تاثیر معدل در کنکور» لغو نمی‌شود

دیدارنیوز: دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه تعداد زیادی از دانش آموزان از مصوبه تاثیر قطعی معدل در کنکور راضی هستند، گفت: این مصوبه تغییر نخواهد کرد، اما اصلاحات آن در دستور کار شوراست.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبدالحسین خسروپناه در جمع خبرنگاران در مراسم استقبال از نومعلمان درباره نارضایتی دانش‌آموزان نسبت به تاثیر امتحانات نهایی در کنکور، گفت: ما درباره مصوبه کنکوری شورای عالی انقلاب فرهنگی، تحقیق میدانی انجام داده‌ایم و بسیاری از دانش‌آموزان از موضوع راضی هستند و در سفری که دیروز نیشابور و مشهد بودم بسیاری از دانش‌آموزان خواستار این شدند که این مصوبه شورا را تغییر ندهید، زیرا تازه با کتاب و معلمان ارتباط برقرار کردیم.

مطلب مرتبط:

نماینده مجلس: رئیس‌جمهور مصوبه کنکور را لغو کند

وی با بیان اینکه آزمون نهایی و مصوبه شورا نیازمند اصلاح است افزود: تحقیق میدانی از خانواده‌ها در حال انجام است؛ مرکز پژوهش‌های مجلس، جهاد دانشگاهی تحقیقی انجام داده و با کمک آموزش و پرورش برای خانواده‌ها نیز تحقیقی انجام می‌شود تا مجموع آراء و نظرات را ببینیم و اگر لازم است اصلاحیه انجام دهیم؛ به هر حال در عین اینکه تعلیم و تربیت کشور باید رشد کند، نباید فشار بیش از حد هم به دانش‌آموزان وارد کنیم.

خسروپناه با بیان اینکه این‌ها بچه‌های ما هستند و قرار است رشد علمی کنند و با یک روش اعتدالی پیش بروند ادامه داد: اصلاحاتی قرار است در دستور جلسه شورا باشد و حدود یک ماه دیگر در شورا این بحث را مطرح می‌کنیم.

وی با بیان اینکه بخشی از اصلاحات ممکن است در مصوبه صورت گیرد، اما تأثیر قطعی لغو نمی‌شود ادامه داد: این قطعی است و هیچ تغییری نمی‌کند، فقط در بعضی پایه‌ها اصلاحاتی صورت می‌گیرد، اما اصل مصوبه قطعی است و تغییر نمی‌کند و اعضاء باید رای دهند.

دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با بیان اینکه مصوبه از شورا است و فقط اعضای شورای عالی انقلاب فرهنگی می‌تواند مصوبه را تغییر دهند گفت: در بحث اجرا، باید مشکلات اجرا را حل کنیم. سال دوم که مصوبه اجرا شد مشکلات از سال اول کمتر شد و سال سوم بهتر خواهد شد.

خسروپناه گفت: با امکانات و فناوری‌های پیشرفته که سازمان سنجش خریداری کرده، بسیار به آموزش و پرورش در اجرایی کردن دقیق‌تر کمک می‌کند.

خسروپناه در پاسخ به سوالی مبنی بر نارضایتی المپیادی‌ها از تاثیر معدل در کنکور اظهار کرد: این امر یکی از دغدغه‌های به جای این افراد است و من خودم جلسه متعددی با المپیادی‌ها داشتم و نظرات آن‌ها را شنیدیم؛ مجموع نظرات را جمع کرده‌ایم؛ الان نمی‌توانم بگویم به چه جمع بندی مدبرانه‌ای رسیدیم، ولی قطعا در اصلاح مصوبه، المپیادی‌ها را در نظر می‌گیریم.

وی درباره موضوع ترمیم نمره که چرا یکبار برگزار می‌شود؟ گفت: این موضوع بستگی به وزارت اموزش و پرورش دارد؛ هر مصوبه‌ای در این باب داشته باشیم یک باری بر آموزش و پرورش اضافه کردیم. به هر حال وزارت آموزش و پرورش مرجع تشخیص کارشناسی ما هست، تصمیم‌های ما چه قبل و چه بعد‌ها حتما با نظارت و نظر کارشناسانه شورای عالی آموزش و پرورش و وزارت آموزش و پرورش است.

خسرو پناه درباره مصوبات شورا درباره دانشگاه فرهنگیان افزود: هیأت مرکزی جذب مستقل برای دانشگاه فرهنگیان در نظر گرفتیم تا با سرعت و تسهیل‌گری بیشتری انجام شود، به هر حال فرایند جذب در وزارت علوم و وزارت بهداشت کار سنگینی است، شبیه مصوبه‌ای که شورای عالی انقلاب فرهنگی برای دانشگاه آزاد داشته، برای دانشگاه فرهنگیان داریم. استفاده از فارغ‌التحصیلان یا دانشجویان رشته‌هایی که مورد نیاز آموزش و پرورش از دانشگاه‌های دیگر است نیز مصوبه‌ای داشتیم البته دو سه ترمی که بگذرانند از طریق گزینشی که دانشگاه فرهنگیان خواهد داشت و دوره‌های تربیت معلم بگذرانند، جذب می‌شوند.

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها