تیتر امروز

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

نتانياهو به دنبال چراغ سبز حمله به ایران در آمریکا/ سوداگری کاسبان تحریم از فلاکت مردم/ بغداد تازه‌ترین واسطه ميان تهران و واشنگتن/ بازگشت همتی به بانک مرکزی!

این صد و چهل و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۸ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران
تحلیل سند دوم محرمانه دیدارهای پوتین و بوش

پنجره‌ای به پشت پرده بحران سازی هسته‌ای برای ایران

در اقدام قابل توجهی که می‌تواند صفحات تازه‌ای از تاریخ دیپلماسی بین‌الملل را ورق بزند، آرشیو ملی آمریکا در ۲۳ دسامبر ۲۰۲۵، سه سند محرمانه از ملاقات‌های ولادیمیر پوتین و جورج دبلیو بوش در سال‌های...
شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده
در گفت‌و‌گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد دانشگاه مطرح شد

شریف‌زادگان: از هر ١٠٠ خانوار ایرانی ۳۶ خانوار زیر خط فقر هستند/ اینکه از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۳، بیش از ۵ میلیون نفر به فقرای ایران اضافه شده، یک فاجعه اجتماعی است/ خط فقر در سه سال اخیر ۴۹ درصد رشد داشته/ از میزان طبقه متوسط جامعه ایران به شدت کاسته و به فقیران آن افزوده شده

دیدار در یکی دیگر از سلسله گفت‌و‌گو‌های «ایرانشهر» به سراغ محمد حسین شریف‌زادگان، استاد برجسته دانشگاه شهید بهشتی رفته و موضوعات مختلف از مناسبات مربوط به توزیع ثروت، سرانه فقر و آثار و پیامدهای...
آخرین وضعیت بورس

بازار سرمایه افت کرد

بازار بورس در دومین روز هفته همانند شش روز کاری قبل منفی شد؛ به طوری که شاخص کل با کاهش ۵۰۵۴ واحد به رقم دو میلیون و ۱۰۱ هزار واحد رسید.

کد خبر: ۱۷۳۴۲۱
۱۳:۵۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

بازار سرمایه افت کرد

دیدارنیوز: بازار بورس در پانزدهمین روز از اولین ماه پاییز کاهش داشت. این در حالی است که این بازار از ۲۶ شهریورماه تا سوم مهرماه غالبا صعودی بود. امروز تعداد سهام مثبت بورس ۱۱عدد و سهام منفی ۱۵۷ عدد بود. به طور کلی بازار ۰.۲۴ درصد کاهش داشت.

روز یکشنبه شاخص کل بورس اوراق بهادار تهران ۵۰۵۴ واحد افت کرد و در عدد دو میلیون و ۱۰۱ هزار و ۷۵۷ واحد ایستاد.

شاخص هم‌وزن نیز با افت ۷۴۵ واحد به رقم ۶۹۸ هزار و ۶۵۴ واحد رسید. امروز ۴۷ هزار فقره معامله به ارزش ۱۹۰۹ میلیارد تومان در بازار سهام انجام شد.

فولاد، فملی و نوری به ترتیب از نماد‌های تاثیرگذار بر شاخص بورس بودند که همگی قرمز شدند. از نماد‌های پرتراکنش نیز می‌توان به فولاد، پارسیان و فباهنر اشاره کرد.

روز پانزدهم مهر ۱۴۰۳ شاخص فرابورس ایران نیز ۲۸ واحد کاهش داشت و به ۲۲ هزار و ۷۱ واحد رسید.

تعداد معاملات امروز فرابورس ۴۰ هزار فقره و ارزش آن ۹۸۶۸ میلیارد تومان بود.

آریا، فزر و سپیدار بیشترین تاثیر منفی را بر شاخص فرابورس داشتند. فن‌افزار، کتوسعه و فزر هم از نماد‌های پرتراکنش بودند.

به نظر می‌رسد در روز‌های اخیر ریسک‌های سیستماتیک و متغیر‌های سیاسی، اثر کاهشی بر بازار سهام داشته و منجر به فشار فروش شده است. روز ۱۰ مهر ۱۴۰۳ ایران در پاسخ به شرارت‌های اخیر رژیم صهیونیستی از جمله ترور اسماعیل هنیه در خاک کشور و به شهادت رساندن سردار مقاومت، سید حسن نصرالله و عباس نیلفروشان، تل‌آویو را هدف ۲۰۰ موشک بالستیک قرار داد و ضربات مهلکی به اسرائیل وارد کرد.

از ابتدای هفته گذشته و به دنبال شهادت سید حسن نصرالله نیز سازمان بورس دامنه نوسان را از ۳ درصد به مثبت و منفی ۱ درصد کاهش داد.

طبق اعلام سازمان بورس و اوراق بهادار و پیرو برگزاری جلسه هیأت مدیره سازمان بورس و اوراق بهادار در ساعات ابتدایی صبح شنبه هفتم مهرماه ۱۴۰۳، مقرر شد؛ براساس بند ۱۱ ماده ۷ قانون بازار اوراق بهادار، با هدف حمایت از حقوق سهامداران و جلوگیری از تاثیر هیجانات بر روند بازار، دامنه نوسان همه نماد‌های سهام و حق تقدم سهام و صندوق‌های سهامی و مختلط قابل معامله در بازار‌های بورس و فرابورس به مثبت و منفی یک درصد محدود شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی
امروز سه‌شنبه ۰۹ دی