تیتر امروز

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است
در گفت‌وگوی دیدار با دو حقوقدان بررسی شد

اندر مصائب یک وکالت انحصاری!/ عبدالصمد خرمشاهی، وکیل باسابقه: چرا باید یک عده خاص با تبعیض وارد مرحله مهمی مثل مرحله دادسرا بشوند؟/ محمد حسین ساکت، قاضی بازنشسته: تبصره ماده ۴۸ به خودی خود از مصادیق بارز رانت است

دیدار به سراغ دو تن از حقوقدان‌ها برجسته رفته و به تشریح وضعیت و مشقات خانواده افراد بازداشتی در اعتراضات دی‌ماه پرداخته است.
پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!
دیدار گزارش می دهد

پوریا عالمی: ما برای بزرگ شدن، باید درخت پیشگی کنیم/فردای هفت سالگی من، خلق بی آیندگی بود!

«زندگی در سایه جنگ»، عنوان رویدادی کاربردی بود که به همت متولیانِ «آی قصه»، مرکز تولید و نشر صوتی قصه‌های کودک، و مدرسه دایناماینا و با همکاری مؤسسه خیریه رعد برگزار شد.
تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود
مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز:

تعداد دستگیرشدگان بسیار گسترده است، در شهرستان‌ها نیز بسیار زیاد است/ از آقای اژه‌ای می‌خواهیم تا تسلیم این جوسازی‌ها نشود

علی مجتهدزاده، وکیل دادگستری در گفت‌وگو با دیدارنیوز درباره اعتراضات دی‌ماه و وضعیت دستگیرشدگان می‌گوید: گرچه آمار رسمی از تعداد دستگیرشدگان اعلام نشده، اما آنچه می‌بینیم تعداد دستگیرشدگان بسیار...
سایت ای اف سی گزارش داد

ازبکستان - ایران؛ نبردی جذاب برای صدرنشینی

دیدار ازبکستان و ایران در ورزشگاه بنیادکار تاشکند بسیار حساس و تماشایی است و سرنوشت صدر جدول این گروه را مشخص خواهد کرد.

کد خبر: ۱۷۳۴۰۹
۱۱:۵۵ - ۱۵ مهر ۱۴۰۳

ایران - ازبکستان؛ نبردی جذاب برای صدرنشینی

دیدارنیوز: سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از دیدار دو تیم ازبکستان و ایران به عنوان تقابل دو تیم مدعی برای صدرنشینی یاد کرد.

دو مرحله ابتدایی انتخابی جام جهانی در قاره آسیا با بازی‌های هیجان‌انگیز، نتایج شوکه‌کننده و گل‌های شگفت‌انگیز، تماشایی بود. از پنجشنبه دور سوم این رقابت‌ها آغاز می‌شود و به همین خاطر سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا نگاهی به وضعیت سه گروه انداخته که قرار است شش سهمیه آسیا برای جام جهانی بعد از پایان این دور از رقابت‌ها مشخص شود.

گروه A

دیدار ازبکستان و ایران در ورزشگاه بنیادکار تاشکند بسیار حساس و تماشایی است و سرنوشت صدر جدول این گروه را مشخص خواهد کرد. هر دو تیم شش‌امتیازی‌اند. ازبکستان در دو بازی ابتدایی خود کره شمالی و قرقیزستان را شکست داده و ایران نیز مقابل قرقیزستان و امارات پیروز شده است. بازی حساس دو تیم، این نوید را می‌دهد که یک رقابت جذاب را شاهد باشیم. دو تیم در دور قبلی رقابت‌ها نیز دو بار برابر هم به میدان رفتند که هر دو بازی با تساوی به پایان رسید و برنده‌ای نداشت. با توجه به اینکه یکی یا هر دو تیم بعد از پایان بازی امتیاز از دست می‌دهند، دیگر تیم‌های گروه A به دنبال کسب برد در بازی‌هایشان‌اند تا اختلافشان را با صدر کم کنند. امارات پس از پیروزی چشمگیر ۳-۱ مقابل قطر برابر تیم ملی ایران شکست خورد و حالا میزبان کره شمالی است که به امتیاز نیاز دارد.

قطر که قصد دارد برای اولین بار از راه انتخابی به جام جهانی فوتبال راه پیدا کند، به شدت به سه امتیاز دیدار با قرقیزستان نیاز دارد؛ چرا که شکست مقابل امارات و تساوی مقابل کره شمالی شرایط را برای این تیم سخت کرده است. قرقیزستان نیز بعد از دو شکست، در قعر جدول قرار گرفته و نیاز مبرمی به کسب برد دارد.

بازی‌های پنجشنبه‌شب گروه A

ازبکستان - ایران
محل برگزاری: ورزشگاه بنیادکار، تاشکند

امارات - کره شمالی
محل برگزاری: ورزشگاه بن زاید، العین

قطر - قرقیزستان
محل برگزاری: ورزشگاه الثومه، دوحه

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
امروز يکشنبه ۲۶ بهمن
پرطرفدارترین ها