تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
در پی مسمومیت‌ها در گیلان رخ داد

متهمان پرونده مشروبات الکلی تقلبی بازداشت شدند

با اعلام صادقی نیارکی، رئیس کل دادگستری گیلان، فرد تولیدکننده‌ مشروبات الکلی در پرونده مسمومیت، به اتهام قتل عمد و دو نفر که یک نفر توزیع‌کننده و یک نفر صاحب رستوران بوده، به اتهام توزیع مشروبات الکلی با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند.

کد خبر: ۱۷۳۲۷۴
۱۷:۴۱ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

متهمان پرونده مشروبات الکلی تقلبی بازداشت شدند

دیدارنیوز _ استان گیلان: رئیس کل دادگستری گیلان گفت: فرد تولیدکننده‌ مشروبات الکلی در پرونده مسمومیت، به اتهام قتل عمد و دو نفر که یک نفر توزیع‌کننده و یک نفر صاحب رستوران بوده، به اتهام توزیع مشروبات الکلی با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند و دستور جلب یک متهم فراری دیگر نیز صادر شده است.

حجت‌الاسلام والمسلمین اسماعیل صادقی نیارکی امروز ۱۲ مهر ماه در نشست کمیته پرونده‌های مهم در دادگستری گیلان با اشاره به موضوع پرونده مسمومیت ناشی از شرب خمر تعدادی از شهروندان، اظهار کرد: متاسفانه تعداد ۹ نفر در این رابطه فوت کردند.

وی افزود: دستورات لازم مبنی بر رسیدگی فوری این پرونده و مجازات عاملین و شناسایی و دستگیری متهمین و سایر عوامل و توزیع کنندگان به مراجع ذی صلاح صادر شده است.

رئیس کل دادگستری گیلان گفت: فرد تولید کننده مشروبات الکلی در این پرونده به اتهام قتل عمد و دو نفر که یک نفر توزیع کننده و یک نفر صاحب رستوران بوده به اتهام توزیع مشروبات الکلی با قرار بازداشت موقت روانه زندان شدند و دستور جلب یک متهم فراری دیگر نیز صادر شده است.

به نقل از روابط عمومی دادگستری گیلان، حجت‌الاسلام والمسلمین صادقی نیارکی تصریح کرد: دستور تعطیلی و پلمب رستوران نیز از سوی بازپرس پرونده صادر شده است.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها