تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
هواشناسی ایران

بارندگی و کاهش دما/ رعدوبرق و باد شدید در خراسان رضوی

در استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی، اردبیل، از روز پنج‌شنبه تا شنبه (از ۱۲ تا ۱۴ مهر)، بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. همچنین از روز جمعه تا شنبه (۱۳ تا ۱۴ مهر)، بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید در خراسان رضوی مورد انتظار است.

کد خبر: ۱۷۳۲۴۲
۰۸:۴۹ - ۱۲ مهر ۱۴۰۳

بارندگی و کاهش دما

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از کاهش دما در برخی مناطق کشور طی روز‌های آتی خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا، درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: در استان‌های ساحلی خزر، خراسان شمالی، اردبیل، از روز پنج‌شنبه تا شنبه (از ۱۲ تا ۱۴ مهر)، بارندگی، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود. همچنین از روز جمعه تا شنبه (۱۳ تا ۱۴ مهر)، بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید در خراسان رضوی مورد انتظار است.

وی ادامه داد: از بعدازظهر روز شنبه تا یکشنبه (۱۳ تا ۱۴ مهر)، بارش پراکنده در خراسان جنوبی رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی درباره شرایط جوی روز‌های پایانی هفته جاری و اوایل هفته آینده توضیح داد: برای مناطق غرب، جنوب‌غرب، جنوب، مرکز، دامنه‌های جنوبی البرز، سواحل دریای خزر، شرق و شمال‌شرق کشور طی روز‌های پنجشنبه و جمعه (۱۲ و ۱۳ مهر) و همچنین برای مناطق جنوب‌غرب، شمال‌شرق و شرق کشور طی روز شنبه (۱۴ مهر) وزش باد شدید و در برخی نقاط خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان درباره کاهش دما در برخی مناطق کشور گفت: روز پنج‌شنبه (۱۲ مهر)، استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل و همچنین روز‌های جمعه و شنبه (۱۳ و ۱۴ مهر)، شمال‌شرق، استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز مرکزی و شرقی، دمای هوا کاهش می‌یابد.

او درباره شرایط جوی مناطق ساحلی اظهار کرد: دریای خزر طی سه روز آینده و خلیج‌فارس طی روز‌های جمعه و شنبه مواج است.

وی درباره شرایط جوی پایتخت گفت: آسمان روز جمعه تهران (۱۳ مهر)، کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۲۷ و ۱۶ درجه سانتیگراد و روز شنبه (۱۴ مهر)، صاف تا کمی ابری، وزش باد و در بعضی ساعت‌ها افزایش باد با حداکثر و حداقل دمای ۲۵ و ۱۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهار کرد: طی فردا، اهواز و بوشهر با ۳۷ درجه سانتیگراد، گرم‌ترین و اردبیل با ۱۸ درجه سانتیگراد، سردترین مراکز استان‌های کشور هستند.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور
امروز يکشنبه ۱۶ شهريور