تیتر امروز

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست
در گفت‌و‌گوی دیدارنیوز با دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل در نیویورک مطرح شد

کوروش احمدی: ترامپ، موافق حمله‌ای دیگر به ایران نیست/ برخی اقدامات رئیس‌جمهور آمریکا، نقض تعدادی از قواعد قطعی و آمرانه حقوق بین‌الملل است/ تکرار اتفاق کاراکاس در تهران، چندان محتمل نبوده ولی، منتفی هم نیست!/ ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نیست

ترامپ همچنان به دنبال رژیم چنج در ایران نبوده و بیشتر به دنبال این است که با بکارگیری یک سری مکانیزم‌ها، اقدامات و راه‌حل‌های کم‌هزینه و حملات نقطه‌ای و محدود-بدون درگیر کردن سربازان آمریکایی-حاکمیت...
اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
باید فشار از اقشار پایین برداشته شود

وزیر اقتصاد: نمی‌شود هشت دهک وضعشان بدتر شود و ۲۰ درصد بهتر!

عبدالناصر همتی، وزیر اقتصاد گفت: نمی‌شود هشت دهک روز به روز وضعشان بدتر شود و ۲۰ درصد وضعشان بهتر شود و در عین حال ما فشار مالیاتی را بر هشت دهک بیاوریم. باید فشار از اقشار پایین برداشته شود.

کد خبر: ۱۷۳۲۰۴
۱۲:۲۵ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳

وزیر اقتصاد: نمی‌شود هشت دهک وضعشان بدتر شود و ۲۰ درصد بهتر!

دیدارنیوز: وزیر اقتصاد گفت: نمی‌شود هشت دهک روز به روز وضعشان بدتر شود و ۲۰ درصد وضعشان بهتر شود و در عین حال ما فشار مالیاتی را بر هشت دهک بیاوریم. باید فشار از اقشار پایین برداشته شود و در عین حال تمرکز سازمان امور مالیاتی بر دانه درشت‌ها و ظرفیت‌های جدید گذاشته شود.

عبدالناصر همتی در نشست خبری نخستین اجلاس مدیران مالیاتی سراسر کشور اظهار کرد: عدالت مالیاتی باید در دستور کار قرارگیرد و انرژی و تمرکز سازمان امور مالیاتی و همکاران بر دانه درشت‌ها و ظرفیت‌های جدید گذاشته شود.

وی افزود: حمایت مالیاتی از اقشار پایین مساله مهمی است. از سوی دیگر باید جلوی فرار مالیاتی گرفته شود. در زمانی که کنترل ریال را انجام می‌دادیم اشخاصی بودند که هویتشان مشخص نبود و بعضا هویت اجاره‌ای داشتند که باید اطلاعات این افراد به صورت آنلاین دریافت شود.

وزیر امور اقتصادی با بیان اینکه سازمان امور مالیاتی قصد ندارد اطلاعات بانکی مردم را فاش کند گفت: کار‌ها باید به صورت سیستمی انجام شود و نگرانی ایجاد نشود. همه می‌خواهیم در مسیر عدالت مالیاتی حرکت کنیم. وقتی ۵۰ میلیارد مالیات مشمول یک نفر می‌شود و سه سال بعد پرداخت می‌کند با توجه به تورم، ارزش این ۵۰ میلیارد تومان کاهش می‌یابد. پس سازمان امور مالیاتی در دریافت مالیات باید به‌موقع عمل کند.

همتی تصریح کرد: نمی‌شود ۸ دهک روز به روز وضعشان بدتر شود و ۲۰ درصد وضعشان بهتر شود و در عین حال ما فشار مالیاتی را بر ۸ دهک بیاوریم.

وی با بیان اینکه باید حکمرانی داده به منظور جلوگیری از فرار مالیاتی ایجاد شود گفت: مهمترین برنامه بنده در دولت چهاردهم ایجاد حکمرانی داده است و باید از این فرصت تاریخی همراهی و همدلی رییس جمهور استفاده کنیم. اگر این کار را انجام دهیم در کنترل تورم، نرخ ارز، توسعه و واقعی کردن تامین بودجه به ما کمک می‌کند. همه این‌ها وابسته به این است که ما مالیات ۱۶۹ مکرر را اجرایی کنیم.

وزیر امور اقتصادی و دارایی درباره بالا بودن گردش مالی در کشور بیان کرد: سهم مالیات نسبت به تولید ناخالص داخلی خیلی پایین است؛ در حالی که قرار بود بالا برود، اما کاهش پیدا کرد. پیشنهاد شد سالیانه یک درصد این رقم افزایش یابد و بتوانیم در یک فرآیند بلندمدت این رقم را به ۱۰ درصد برسانیم.

به گفته همتی، بعضا می‌گویند در شرایط رکود چرا فشار مالیاتی می‌آورید؟ بنده این را قبول دارم. ما فشار مالیاتی را به تولید می‌آوریم. مستند و مستدل بودن ادعای مالیاتی خیلی مهم است و باید رضایت ارباب رجوع جلب شود. ما نمی‌خواهیم مالیات خلاف حق بگیریم. ما قصد داریم مالیات قانونی را اخذ کنیم. اگر غیر از این باشد مردم از سازمان امور مالیاتی دلزده می‌شوند.

وی با بیان اینکه ما معمولا فله‌ای یارانه پرداخت می‌کنیم گفت: این سیاست ضعیفی است. این پایگاه اطلاعاتی بر اساس ماده ۱۶۹ و ۱۶۹ مکرر می‌تواند بر اساس داده‌های عملیاتی به ما کمک کند.

وزیر اقتصاد، نظارت دقیق سازمان امور مالیاتی را مهم دانست و بیان کرد: این برای سازمان امور مالیاتی بد است که یک نفر بگوید فلان مامور از من رقمی را مطالبه کرد. هرچقدر از حالت رو در رویی در مالیات کاهش پیدا کند به نفع بخش مالیات است.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها