تیتر امروز

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

آیا اسرائیل برای حمله بعدی آماده می‌شود؟/ پاسخ کوبنده‌تر ایران در صورت تکرار حمله/ چراغ سبز سنای آمریکا به ترامپ برای حمله دوباره

این صد و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است
یک دیپلمات با سابقه وزارت امورخارجه در گفتگو با دیدارنیوز مطرح کرد

روحی‌صفت: به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود/ این آتش‌بس پایداری ندارد/ روایت متقی در تلویزیون درباره احتمال از سرگیری حملات اسرائیل تا حدی درست است

به هیچ وجه نمی‌توان به آتش‌بس کنونی بین ایران و اسرائیل امیدوار بود. این آتش‌بس به هیچ عنوان، پایداری نداشته و ما در میانه راه قرار داریم. رژیم صهیونیستی، قطعا تلاش خواهد کرد که ضربات دیگری به...
حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید
گفت و گوی دیدار با روانشناس و استاد دانشگاه:

حسین المدنی: خطر ترومای بین نسلی جدی است/ تاثیر روانی جنگ ممکن است تا آخر عمر باقی بماند/برای کودکان و نوجوانان فضای شاد مهیا کنید

توجه به جنبه‌های سلامت روان مردم پس از جنگ ایران و اسراییل همچنان بهانه گفت و گوی دیدار با متخصصان و روانشناسان است. گفت‌و‌گو با دکتر سید حسین المدنی، روانشناس و استاد دانشگاه را بخوانید.
حمله موشکی ایران به اسرائیل

لاریجانی: عملیات ایران سنجیده بود

علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس درباره حمله موشکی ایران به تل‌آویو گفت: اقدام ایران یک اقدام بجا، سنجیده و لازمی بود که انجام شد.

کد خبر: ۱۷۳۱۷۲
۰۰:۴۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳

لاریجانی: عملیات ایران سنجیده بود

دیدارنیوز: رئیس سابق مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه یابد با واکنش متناسب و قوی‌تری مواجه خواهد شد.

علی لاریجانی امشب درباره عملیات وعده صادق ۲ اظهار کرد: استراتژی ایارن ایجاد امنیت پایدار در منطقه است؛ بنابراین از هرگونه رفتار جنگ طلبانه پرهیز کرده است. ما در دفاع مقدس هم مورد تجااوز قرار گرفتیم و از از خود دفاع کردیم. هیچگاه ایران در این ۴۵ سال اقدام ابتدایی برای جنگ نداشته است. الان راهبرد ایران این است که مسائل منطقه از طریق صلح حل شود و جنگ‌طلبی نباشد.

وی با بیان این‌که «مردم ایران رفتار نانجیبانه و خصمانه رژیم صهیونیستی را مشاهده کردند»، افزود: صحبت‌های نتانیاهو در سازمان ملل گستاخانه بود و کشور‌های خاورمیانه را تهدید کرد. البته ایران را بیشتر مورد حمله قرار داد. بنای این رژیم این است که جنگ را در منطقه گسترش دهد. همین چند روز هم مشاهده کردیم که چه جنایت‌هایی در لبنان انجام داد بنابراین راهی جز پاسخ به این رژیم وجود نداشت. حالا ممکن است این سوال ایجاد شود که چرا ایران باید این کار را انجام دهد؟ کشور‌های اسلامی شجاعت لازم برای این کار را ندارند البته آن‌ها در دل از اقدام ایران خوشحال هستند، ولی این نبود شجاعت از گرفتاری کشور‌های اسلامی است، اما ایران این شجاعت را نشان داد و پای خودش ایستاده و استقلال خود را نشان داد.

لاریجانی ادامه داد: اقدام ایران یک اقدام بجا، سنجیده و لازمی بود. مردم فلسطین و سایر کشور‌ها از عملیات ایران ابراز خوشحالی کردند، چون از گستاخی رژیم صهیونیستی ناراحت هستند. تصور می‌کنم برای این رژیم یک علامت بزرگ است که اگر این روش را ادامه دهد، بحران دامن‌گیر خودش خواهد شد و شروعش با اوست، ولی خاتمه‌اش با او نیست و بحران به داخل این رژیم کشیده خواهد شد.

وی در پایان گفت: اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه یابد با واکنش متناسب و قوی‌تری مواجه خواهد شد. اسرائیل گستاخانه حرف می‌زند، ولی به یک ویلچرنشینی رسیده است و یکسال است با گروه حماس درگیر است که خانه‌های آن‌ها را خراب کرد، ولی سازمان رزم ان‌ها را نتوانست پیدا کند و دستاوردی ندارد و فرار به جلو می‌کند و به حزب‌الله حمله کرد. الان وسط ماجرا هستیم و به حزب الله ضربه زد، ولی سازمان حزب الله ماند و همین امروز حزب الله عملیات داشت.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير
امروز چهارشنبه ۱۱ تير