تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
حمله موشکی ایران به اسرائیل

لاریجانی: عملیات ایران سنجیده بود

علی لاریجانی، رئیس سابق مجلس درباره حمله موشکی ایران به تل‌آویو گفت: اقدام ایران یک اقدام بجا، سنجیده و لازمی بود که انجام شد.

کد خبر: ۱۷۳۱۷۲
۰۰:۴۴ - ۱۱ مهر ۱۴۰۳

لاریجانی: عملیات ایران سنجیده بود

دیدارنیوز: رئیس سابق مجلس شورای اسلامی گفت: اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه یابد با واکنش متناسب و قوی‌تری مواجه خواهد شد.

علی لاریجانی امشب درباره عملیات وعده صادق ۲ اظهار کرد: استراتژی ایارن ایجاد امنیت پایدار در منطقه است؛ بنابراین از هرگونه رفتار جنگ طلبانه پرهیز کرده است. ما در دفاع مقدس هم مورد تجااوز قرار گرفتیم و از از خود دفاع کردیم. هیچگاه ایران در این ۴۵ سال اقدام ابتدایی برای جنگ نداشته است. الان راهبرد ایران این است که مسائل منطقه از طریق صلح حل شود و جنگ‌طلبی نباشد.

وی با بیان این‌که «مردم ایران رفتار نانجیبانه و خصمانه رژیم صهیونیستی را مشاهده کردند»، افزود: صحبت‌های نتانیاهو در سازمان ملل گستاخانه بود و کشور‌های خاورمیانه را تهدید کرد. البته ایران را بیشتر مورد حمله قرار داد. بنای این رژیم این است که جنگ را در منطقه گسترش دهد. همین چند روز هم مشاهده کردیم که چه جنایت‌هایی در لبنان انجام داد بنابراین راهی جز پاسخ به این رژیم وجود نداشت. حالا ممکن است این سوال ایجاد شود که چرا ایران باید این کار را انجام دهد؟ کشور‌های اسلامی شجاعت لازم برای این کار را ندارند البته آن‌ها در دل از اقدام ایران خوشحال هستند، ولی این نبود شجاعت از گرفتاری کشور‌های اسلامی است، اما ایران این شجاعت را نشان داد و پای خودش ایستاده و استقلال خود را نشان داد.

لاریجانی ادامه داد: اقدام ایران یک اقدام بجا، سنجیده و لازمی بود. مردم فلسطین و سایر کشور‌ها از عملیات ایران ابراز خوشحالی کردند، چون از گستاخی رژیم صهیونیستی ناراحت هستند. تصور می‌کنم برای این رژیم یک علامت بزرگ است که اگر این روش را ادامه دهد، بحران دامن‌گیر خودش خواهد شد و شروعش با اوست، ولی خاتمه‌اش با او نیست و بحران به داخل این رژیم کشیده خواهد شد.

وی در پایان گفت: اگر اقدامات رژیم صهیونیستی ادامه یابد با واکنش متناسب و قوی‌تری مواجه خواهد شد. اسرائیل گستاخانه حرف می‌زند، ولی به یک ویلچرنشینی رسیده است و یکسال است با گروه حماس درگیر است که خانه‌های آن‌ها را خراب کرد، ولی سازمان رزم ان‌ها را نتوانست پیدا کند و دستاوردی ندارد و فرار به جلو می‌کند و به حزب‌الله حمله کرد. الان وسط ماجرا هستیم و به حزب الله ضربه زد، ولی سازمان حزب الله ماند و همین امروز حزب الله عملیات داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر
امروز شنبه ۲۲ آذر