تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
واکنش‌ها به ترور حسن نصرالله

فرمانده ارتش: منتظر باشید/ صهیونیست‌ها گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند

عبدالرحیم موسوی، فرمانده ارتش جمهوری اسلامی با بیان اینکه صهیونیست‌ها گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند، در پاسخ به سوالی درباره واکنش ایران و محور مقاومت به ترور سید حسن نصرالله؟ گفت: منتظر باشید.

کد خبر: ۱۷۳۰۶۳
۱۱:۵۸ - ۰۹ مهر ۱۴۰۳

فرمانده ارتش: منتظر باشید/ صهیونیست‌ها گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند

دیدارنیوز: فرمانده ارتش جمهوری اسلامی ایران گفت: قطعا خون سید حسن نصرالله توفنده‌تر از خود سید حسن، طومار رژیم صهیونیستی و اربابان آن را در هم می‌پیچد.

«سیدعبدالرحیم موسوی» در جمع خبرنگاران درباره اقدام به ترور دبیرکل حزب الله لبنان توسط رژیم صهیونیستی و فضای سیاسی و رسانه‌ای پیرامون آن اظهار کرد: مقداری از حرف‌هایی که صهیونیست و اربابانش می‌زنند عملیات روانی است که می‌خواهند برای اربابان و مردم خود پیروزی‌شان را تصویر کنند تا این نتانیاهو جانی دستاورد‌هایی داشته باشد. مقداری دیگر از این حرف‌ها به خاطر شاخص‌های مادی است که آن‌ها برای خودشان دارند و محاسباتی که می‌کنند و سالهاست این محاسبات اشتباه بوده است. اما هر روز صهیونیست‌ها بیشتر به سمت اضمحلال حرکت می‌کنند.

خون حسن نصرالله توفنده‌تر از خود سید حسن طومار رژیم صهیونیستی و اربابان آن را در هم می‌پیچد

وی ادامه داد: سنت خداوند و آموزه‌های دینی ما غیر از این است؛ اگر درخت تنومندی قطع شد و جای آن هزاران نهال رویید کسی که این درخت را قطع کرده است سود کرده است. این تجربه همه ماست که وقتی خون شهید به زمین ریخته می‌شود هزاران برایر بیشتر از خود شهید و توفنده‌تر عمل می‌کند. در دنیای امروز همه حق‌طلبان می‌گویند کار خود را در مکتب حسین بن علی یاد گرفته‌اند، آیا ریختن خون حسین بن علی برای یزید موفقیت بود؟ قطعا خون سید حسن نصرالله توفنده‌تر از خود سید حسن طومار رژیم صهیونیستی و اربابان آن را در هم می‌پیچد و شما جوان‌تر‌ها این را قطعا به چشم می‌بینید.

صهیونیست‌ها گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند

وی در پاسخ به اینکه صهیونیست‌ها چرا چنین هزینه‌ای کردند؟ گفت: با تفکر غلط مادی خودشان فکر می‌کنند با این کار‌ها موفق می‌شوند، اما گور خودشان را عمیق‌تر می‌کنند.

فرمانده کل ارتش درباره واکنش ایران و محور مقاومت به ترور سید حسن نصرالله؟ گفت: منتظر باشید.

پرچم حزب‌الله فردا از امروز بالاتر خواهد رفت

موسوی درباره وضعیت حزب‌الله لبنان بعداز شهید سید حسن نصرالله گفت: هیچ وقت پرچم حزب‌الله پایین نیامده است و با خون هر شهید پرچم بالاتر رفته و فردا از امروز بالاتر خواهد رفت.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها