تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
هواشناسی ایران

ورود سامانه بارشی جدید و ادامه بارش‌ها در ۱۲ استان

صادق ضیاییان، رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب کشور از سه شنبه (۱۰ مهر) خبر داد.

کد خبر: ۱۷۲۹۷۸
۰۸:۴۸ - ۰۸ مهر ۱۴۰۳

ورود سامانه بارشی جدید

دیدارنیوز: رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی از ورود سامانه بارشی جدید از شمال غرب کشور از سه شنبه (۱۰ مهر) خبر داد.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (۸ مهر) در استان‌های گیلان، مازندران، گلستان، قزوین، البرز، تهران، قم، شمال اصفهان، خراسان رضوی، خراسان جنوبی، جنوب کرمان و شمال سیستان و بلوچستان بارش ادامه خواهد داشت.

او ادامه داد: فردا (۹ مهر) در شرق گیلان، غرب مازندران، زنجان، شمال همدان، قزوین، البرز و برخی مناطق تهران بارش پراکنده پیش‌بینی می‌شود. سه‌شنبه (۱۰ مهر) آسمان در غالب مناطق کشور صاف خواهد بود و از اواخر وقت سامانه بارشی جدید از شمال غرب وارد کشور خواهد شد.

ضیاییان افزود: چهارشنبه (۱۱ مهر) در شمال غرب و غرب سواحل دریای خزر رگبار پراکنده رخ خواهد داد. پنجشنبه (۱۲ مهر) بارش پراکنده در سواحل دریای خزر و شرق اردبیل ادامه خواهد داشت.

رییس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی اضافه کرد: امروز در نوار شرقی، فردا در برخی مناطق غرب و جنوب غرب، سه‌شنبه و چهارشنبه در نیمه غربی کشور وزش باد شدید پیش بینی می‌شود که در مناطق مستعد سبب خیزش گرد و خاک خواهد شد.

به گفته ضیاییان از روز دوشنبه تا چهارشنبه افزایش محسوس دما به‌ویژه در نوار شمالی کشور پیش بینی می‌شود. دریای خزر امروز مواج و متلاطم خواهد بود.

او درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۹ مهر) قسمتی ابری، به‌تدریج افزایش ابری، گاهی رگبار باران و وزش باد شدید با کمترین و بیشترین دمای ۱۳ و ۲۰ و پس فردا (۱۰ مهر) قسمتی ابری، به‌تدریج کاهش ابر و در بعد از ظهر افزایش باد با حداقل و حداکثر دمای ۱۴ و ۲۶ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا شهرکرد و اردبیل با کمینه دمای ۲ درجه سانتیگراد و پس فردا شهرکرد با کمینه دمای ۳ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۳۹ و ۴۰ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر