تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
جام جهانی فوتسال - ازبکستان

ایران ۳ - ۴ مراکش؛ حذف ناباورانه! +ویدیو

تیم ملی فوتسال مردان کشورمان با شکست برابر مراکش به مرحله یک چهارم نهایی جام جهانی ازبکستان نرسید و حذف تلخی را با هدایت وحید شمسایی تجربه کرد.

کد خبر: ۱۷۲۸۸۵
۱۷:۵۶ - ۰۵ مهر ۱۴۰۳

ایران ۳ - ۴ مراکش؛ حذب ناباورانه!

دیدارنیوز: کار ایران در جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ زودتر از چیزی که فکر می‌کردیم، به پایان رسید.

تیم ملی فوتسال کشورمان از ساعت ۱۶ امروز (پنجشنبه) در ادامه دیدار‌های مرحله یک هشتم نهایی جام جهانی فوتسال ۲۰۲۴ ازبکستان مقابل تیم ملی مراکش صف‌آرایی کرد و با نتیجه ۴ بر ۳ شکست خورد.

این مسابقه به بهترین شکل برای ایران آغاز و محمدحسین درخشانی در چهارمین دقیقه موفق به گلزنی شد. در شرایطی که شاگردان وحید شمسایی موقعیت‌های گلزنی خوبی روی دروازه حریف می‌آفریدند، خالد بوزید در دقیقه ۷ گل تساوی نماینده آفریقا را به ثمر رساند. چهار دقیقه بعد و روی ارسال کرنر، علیرضا رفیعی‌پور دروازه ایران را به اشتباه باز کرد تا تیم کشورمان عقب بیفتد.

دقایق پایانی نیمه اول به بدترین شکل برای تیم سوم جام جهانی ۲۰۱۶ پیش رفت. سفیان المسرار در دقیقه ۱۷ روی غفلت علی‌اصغر حسن‌زاده و از پشت کاپیتان ایران توانست دروازه ایران را باز کند. ادریس الفنی در دقیقه ۲۰ نیز روی یک کار ترکیبی زیبا که با سه پاس دروازه خودی به مقابل دروازه تیم ایران رسیدند، گل چهارم را برای مراکش به ثمر رساند.

ایران ۳ - ۴ مراکش؛ حذب ناباورانه!

ایران آغازی طوفانی در نیمه دوم داشت و با گلزنی حسین طیبی در دقیقه ۲۱ و مسلم اولادقباد در دقیقه ۲۲ دروازه مراکش را گشودند تا اختلاف به یک گل برسد. تیم وحید شمسایی حملات بیشتری روی دروازه بهترین تیم فوتسال جهان در سال ۲۰۲۳ (از نگاه سایت فوتسال پلنت) ایجاد کرد که تا پایان مسابقه ثمری نداشت و ایران مغلوب تیم ششم رده‌بندی فیفا شد.

در آخرین ثانیه مسابقه خطایی روی سعید احمد عباسی رخ داد. با توجه به اینکه مراکش مرتکب پنج خطا شده بود، ایران صاحب ضربه پنالتی دوم شد که سجاد یوسف‌خواه پشت آن ایستاد و ضربه او به تیر دروازه مراکش برخورد کرد.

مراکش با پیروزی در این مسابقه، به مرحله یک چهارم نهایی صعود کرد و از ساعت ۱۶ روز یکشنبه هشتم مهر به مصاف برزیل می‌رود.

به این ترتیب تیم ملی ایران که در جام جهانی ۲۰۲۱ در مرحله یک‌چهارم نهایی به کار خود پایان داده بود، در جام جهانی ۲۰۲۴ نتوانست به جمع هشت تیم نهایی راه یابد. شاگردان شمسایی که می‌خواستند در مسیر راحت‌تر دور حذفی قرار بگیرند تا با برزیل مواجه نشوند، مغلوب شیر‌های اطلس شدند و رؤیای صعود مجدد به نیمه‌نهایی تعبیر نشد.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی
امروز جمعه ۰۵ دی