تیتر امروز

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

حملات موشکی و پهپادی ایران به اسرائیل/ صدای انفجار در تهران/ علی دایی: مام میهن پاینده باد

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
سلمان زارع به وزیر جهاد کشاورزی تذکر داد

هشدار یک نماینده به نتانیاهو؛ منتظر انتقام باش

سلمان زارع، نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی با محکوم کردن اقدامات اسرائیل در غزه و لبنان تاکید کرد که بنیامین نتانیاهو منتظر انتقام سخت باشد.

کد خبر: ۱۷۲۸۰۶
۱۲:۳۳ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳

زارع

دیدارنیوز: یکی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی ضمن محکوم کردن اقدامات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان تاکید کرد نتانیاهو منتظر انتقام سخت باشد.

سلمان زارع، نماینده مردم لاهیجان در مجلس شورای اسلامی در جلسه روز چهارشنبه ۴ مهر ۱۴۰۳ صحن مجلس در واکنش به جنایات رژیم صهیونیستی در غزه و لبنان با طرح این پرسش که تا چه زمانی باید شاهد کشتار بی‌رحمانه مسلمانان از سوی سران رژیم صهیونیستی باشیم؟ خطاب به نخست وزیر رژیم صهیونسیتی تاکید کرد: نتانیاهو و‌ای شریک جرم ترامپ قمارباز! منتظر انتقام سخت باش!

این عضو کمیسیون حقوقی مجلس در تذکر به وزیر جهاد کشاورزی گفت: حدود ۲ میلیون تن برنج تولیدی و ۱۸ هزار تن چای خشک تولیدی در انبار کارخانجات انباشته شده است؛ از آقای وزیر درخواست داریم که به نامه تعداد ۷۰ نماینده جهت تعیین تکلیف محصولات کشاورزی پاسخ دهد. تا چه زمانی کشاورزان در حسرت تصمیمات درست و قاطع مسئولان و تا چه زمانی باید شاهد ناامیدی کشاورزان و انتظار فروش محصولات تولیدی خود باشند؟

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۴۵ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۴
0
0
به این نماینده محترم بفرمایید بهترشرایط برای نابودی اسراییل فراهم شده جهت بهره بردن لطفا برید لبنان
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد