تیتر امروز

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو
روز چهارم جنگ ایران و اسرائیل (بروزرسانی می‌شود)

فوری: صدای انفجار در تهران/ حمله اسرائیل به ساختمان شیشه‌ای صداوسیما/ فعال‌شدن پدافند در بالای صداوسیما +ویدیو

درگیری نظامی و جنگ ایران و اسرائیل به روز چهارم رسید. پس از تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران در بامداد جمعه، حملات و درگیری‌های خونین همچنان ادامه دارد.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.
حواس نمایندگان جای دیگری‌ست، پس مشکلات اقتصادی کی برطرف می‌شود؟

راستینه: لایحه حجاب از سوی شورای نگهبان تایید شد

در حالی که مشکلات اقتصادی مملکت به اوج خود رسیده و افزایش قیمت مسکن، خودرو، گوشت و اقلام اساسی دیگر مشکلات زیادی را برای مردم ایجاد کرده، احمد راستینه، یک نماینده مجلس گفته لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان تایید شده است.

کد خبر: ۱۷۲۸۰۳
۱۲:۱۷ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳

راستینه: لایحه حجاب از سوی شورای نگهبان تایید شد

دیدارنیوز: سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی از تایید لایحه حمایت از خانواده از طریق عفاف و حجاب موسوم به لایحه عفاف و حجاب از سوی شورای نگهبان خبر داد.

احمد راستینه در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: خوشبختانه لایحه حمایت از خانواده از طریق ترویج فرهنگ عفاف و حجاب به تائید شورای نگهبان رسید و به مجلس ابلاغ شد و به زودی ریاست مجلس این قانون را ابلاغ خواهد کرد.

وی افزود: طبیعتاً وظیفه همه دستگاه‌های متولی است که ظرفیت‌های لازم را در اجرای این قانون مهم که در راستای حمایت از خانواده است، فعال کنند. این قانون با تاکید بر حمایت از خانواده و محور آن یعنی دختران امروز و مادران و همسران آینده، با تمرکز بر اقدامات قانونی موثر از آموزش و پرورش تا آموزش عالی با احکام فرهنگی موثر به تایید شورای نگهبان رسید.

راستینه: لایحه حجاب از سوی شورای نگهبان تایید شد

سخنگوی کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی عنوان کرد: اولویت‌های این لایحه اقدامات قانونی توسط دستگاه‌های متولی است. همچنین وظایفی برای همه دستگاه‌ها در خصوص حمایت از ترویج فرهنگ عفاف و حجاب در جامعه پیش بینی شده است.

راستینه در پایان با تاکید بر اینکه خانواده ایرانی از اصالت و هویت جهانی برخوردار است، اظهار کرد: امید می‌رود با ابلاغ این قانون، ملت مومن و متدین ما که خانواده را به عنوان رکن حساس تمدنی خود پذیرفته است، با اتحاد، انسجام و همدلی در راستای ترویج این قانون به میدان بیایند و کمک کنند تا با همدلی بتوانیم مؤلفه‌های فرهنگی را روز به روز در جامعه گسترش دهیم.

ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۲:۵۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۴
0
0
من که خیلی خوشحال شدم عجب دلاوری از شهرکرد رفت توی مجلس طو
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۴ - ۱۴۰۳/۰۷/۰۴
0
0
باید به حال این مجلس تاسف خورد که نمایندگانش در اوج فجایع گوناگون اقتصادی و اجتماعی و بین المللی که کشور با آن مواجه است و فرصت سوزیهایی که باعث می شود کشورهای منطقه با سرعت فراوان از ایران پیش بیفتند، به دنبال چنین دغدغه های مبتذل و بیهوده ای هستند.
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
امروز دوشنبه ۲۶ خرداد
پرطرفدارترین ها