تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
جلسه هیات دولت

عارف: تمام ابعاد حادثه معدن طبس بررسی شود/ معادنی که استاندارد‌های لازم را ندارند، بسته شوند

محمدرضا عارف، معاون اول رئیس جمهور در جلسه امروز ( چهارشنبه) هیات دولت گفت: تمام ابعاد حادثه دلخراش ریزش معدن طبس هر چه سریعتر بررسی و پیگیری شود و در صورت کوتاهی، سهل انگاری و یا علل طبیعی با خاطیان احتمالی این حادثه برخورد شود. اگر علل طبیعی و نشت گاز عامل اصلی بروز حادثه ریزش معدن شناخته شود، نه تنها معدن طبس بلکه هر یک از بیش از ۲۲۰ معدن فعال در کشور که استاندارد‌های لازم را ندارند، بسته شوند چرا که جان انسان‌ها بسیار شریف و مهمتر است.

کد خبر: ۱۷۲۷۸۷
۱۰:۳۷ - ۰۴ مهر ۱۴۰۳

عارف: تمام ابعاد حادثه معدن طبس بررسی شود/ معادنی که استاندارد‌های لازم را ندارند، بسته شوند

دیدارنیوز: معاون اول رئیس جمهور با ابراز همدردی و تسلیت مجدد به ملت و خانواده جانباختگان و مصدومان حادثه معدن طبس، بر لزوم پیگیری تمام ابعاد این حادثه دلخراش و جلوگیری از وقوع چنین حوادثی در آینده تاکید کرد و دستور داد، وزاری صنعت، معدن و تجارت، تعاون، کار و رفاه اجتماعی و دستگاه‌های نظارتی جمع بندی و گزارش‌های نهایی و روشن از این حادثه را هر چه سریعتر و حداکثر ظرف مدت دو هفته به هیئت دولت ارایه کنند.

محمدرضا عارف صبح امروز (چهارشنبه) در جلسه هیئت دولت با قدردانی از وزرای کشور، بهداشت درمان و آموزش پزشکی، جمعیت هلال احمر و سازمان مدیریت بحران کشور، استانداری خراسان جنوبی در رسیدگی به مصدومان و عملیات امداد ونجات در حادثه معدن طبس تصریح کرد: پس از وقوع این حادثه هماهنگی‌های بسیار خوبی بین همه دستگاه‌ها مربوطه به عمل آمده است که باید این تلاش‌ها ادامه یابد و همچنین به تمامی مسائل خانواده‌های جانباختگان و مصدومان رسیدگی و مشکلات آنان حل شود.

وی ادامه داد: وزرای صنعت، معدن و تجارت و تعاون، کار و رفاه اجتماعی پس از بررسی‌های دقیق و کارشناسانه ظرف حداکثر دو هفته علل بروز این حادثه را هر چه سریعتر در گزارشی تدوین کنند و در صورت کوتاهی، سهل انگاری و یا علل طبیعی با خاطیان احتمالی این حادثه برخورد شود و اگر علل طبیعی و نشت گاز عامل اصلی بروز حادثه ریزش معدن شناخته شود، نه تنها معدن طبس بلکه هر یک از بیش از ۲۲۰ معدن فعال در کشور که استاندارد‌های لازم را ندارند، بسته شوند چرا که جان انسان‌ها بسیار شریف و مهمتر است.

معاون اول رئیس جمهور با تاکید بر اینکه باید تمامی مسائل ایمنی و آسیب‌های محیط کار در کشور نظارت جدی شود، تصریح کرد: متاسفانه این بازرسی‌ها و نظارت‌ها جدی گرفته نمی‌شود و با خاطیان برخورد‌های لازم نمی‌شود و ایمن سازی معادن به ویژه معادن زغال سنگ به دلیل وجود گاز متان اهمیت اساسی دارد و باید فضای این معادن برای کارگران زحمت کش امن شود.

عارف با قدردانی از رئیس مجلس شورای اسلامی برای ورود به موقع و بررسی حادثه معدن طبس تصریح کرد: باید با هماهنگی و همکاری سه قوه به نتیجه‌ای واحد و ارائه راهکار‌های لازم برای ایمن سازی معادن کشور و رسیدگی به مسائل مصدومان و خانواده جانباختگان این حادثه برسیم.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر