تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
دربی ۱۰۴

گاریدو: دربی یک بازی خاص است/ اورونوف نرسید!

خوان کارلوس گاریدو، سرمربی سرخپوشان با اشاره به غیبت اورونوف در دربی ۱۰۴، در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال گفت: دربی همیشه یک بازی خاص است. این بازی خیلی مهم است؛ هم برای ما و هم طرفداران. دو تیم دو رقیب ورزشی خیلی بزرگ هستند و شور و علاقه زیادی در این دیدار وجود دارد.

کد خبر: ۱۷۲۷۵۷
۱۸:۵۱ - ۰۳ مهر ۱۴۰۳

گاریدو

دیدارنیوز: سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در حضور خبرنگاران درباره دربی ۱۰۴ صحبت کرد.

خوان کارلوس گاریدو در نشست خبری پیش از دیدار تیم‌های پرسپولیس و استقلال که فردا (چهارشنبه) در اراک برگزار می‌شود، اظهار داشت: دربی همیشه یک بازی خاص است. این بازی خیلی مهم است؛ هم برای ما و هم طرفداران. دو تیم دو رقیب ورزشی خیلی بزرگ هستند و شور و علاقه زیادی در این دیدار وجود دارد. همچنین فشار زیادی وجود دارد. دربی معمولاً یک بازی خاص و فشرده است. از یک طرف فشاری در بازی وجود دارد و اینکه چگونه باید رقابت کنیم، از طرف دیگر باید ذهن‌مان در زمین رها و آزاد باشد تا بتوانیم فوتبال خودمان را بازی کنیم. در اینگونه بازی‌ها باید تلاش کنیم که توازن به وجود بیاوریم؛ به معنای اینکه باید صبر داشته باشیم و همان فوتبالی که نیاز است را انجام بدهیم تا برنده شویم.

وی درباره مصدومان پرسپولیس برای دیدار فردا گفت: ارونوف در لیست نیست، چون به طور کامل ریکاوری نشده است. مصدومیتش چیز بزرگی نیست، اما صد درصد هم آماده نیست، ضمن اینکه ایوب در لیست حضور دارد.

گاریدو درباره برگزاری دربی در اراک و محدودیت برای حضور تماشاگران و همچنین غیبت بانوان گفت: تازه به پرسپولیس آمده‌ام، اما این موضوع را می‌دانم که بازی با حضور تماشاگران‌مان چه هیجانی دارد. دوست دارم این لحظات را زندگی کنم. ما هنوز نتوانسته‌ایم در زمین خودمان بازی کنیم. دوست داشتم راه‌حلی برای این مشکل پیدا کنیم و اینکه بتوانیم داخل استادیوم خودمان و بین هواداران زیادی به میدان برویم. به هر حال هر جایی که بگویند، بازی می‌کنیم، همچنین باید از کسانی که از ما پذیرایی می‌کنند، تشکر کنیم. از مردم شهر‌ها باید سپاسگزار باشیم که میزبان ما هستند. ما از یک طرف باید از ورزشگاه‌هایی که به ما سرویس می‌دهند، تشکر کنیم و از طرف دیگر دوست داریم در استادیوم خودمان بازی کنیم و امیدوارم روزی بتوانیم این کار را انجام بدهیم.

گاریدو درباره انتخاب شهر اراک برای برگزاری دربی و اینکه پرسپولیس بیشترین شکست را در پنج سال اخیر در ورزشگاه این شهر داشته، گفت: من در دربی‌های زیادی حاضر بوده‌ام و شانس این را داشتم که تیم‌های بزرگی را هدایت کنم و بتوانم این بازی مهم را در برخی کشور‌های جهان تجربه کنم. من می‌دانم که این یک بازی خاص است و موضوعی اجتماعی در نظر گرفته می‌شود. باید بتوانیم در تیم بین دو چیز توازن ایجاد کنیم؛ اینکه با همان عشق و علاقه بازی کنیم و مثل همه تماشاگرانی که داریم، صبور باشیم، چون این برای شجاعت و آرامشی که داخل بازی نیاز داریم، ضروری است.

گاریدو در ادامه پاسخ به این موضوع، با تماس تصویری دخترش مواجه شد و جواب این تماس را داد.

گاریدو

وی در ادامه عنوان کرد: بازیکنان‌مان باید بدانند که بازی را چگونه باید با شور و علاقه دنبال کنند و همچنین در همان زمان ذهن‌شان را آزاد کنند تا فوتبال‌شان را ارائه بدهند. این بازی قسمتی دارد که مربوط به فشار فوتبال است و قسمت بعدی‌اش مربوط به بازی کردن فوتبال است و ما باید توازنی بین این دو موضوع ایجاد کنیم.

وی در پایان گفت: مطمئناً ما برای هر دیداری که پیش رو داریم و انجام می‌دهیم به کاری که انجام می‌دهیم، اعتماد می‌کنیم و به جلو می‌رویم. همیشه یک حریف وجود دارد که به آن احترام می‌گذاریم. این موضوع الان وجود دارد که حریف تیم خوبی است، بازیکنان خوبی دارد و استایل خیلی خاص دارد که بدون شک بازی سختی خواهد بود. تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که برنده شویم.

گاریدو

ارسال نظرات
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان
امروز جمعه ۳۰ آبان