تیتر امروز

فوری: آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم
روز پنجم جنگ ایران و اسرائیل (بروز رسانی می‌شود)

فوری: آژیر خطر در اسرائیل/ فعال‌شدن پدافند در تهران/ ترور احمدی‌نژاد تکذیب شد/ انهدام چهارمین پهپاد در قم

جنگ ایران و اسرائیل که با تهاجم وحشیانه و ترورهای اسرائیل در تهران و دیگر شهرها آغاز شد، به روز پنجم رسید. ایران در پاسخ به این حملات، شهرهای مختلف از جمله تل‌آویو را موشک‌باران کرده است.
راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

انفجار‌های پیاپی و آتش‌سوزی کارخانه‌ای در گرمسار

حسین درخشان، مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سمنان گفت: انفجار و آتش‌سوزی در کارخانه‌ای از شهرک صنعتی فجر گرمسار گزارش شد و تیم‌های عملیاتی وارد صحنه شده‌اند.

کد خبر: ۱۷۲۶۷۴
۱۷:۰۷ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

انفجار‌های پیاپی و آتش‌سوزی کارخانه‌ای در گرمسار

دیدارنیوز _ استان سمنان: مدیرعامل جمعیت هلال‌احمر سمنان گفت: انفجار و آتش‌سوزی در کارخانه‌ای از شهرک صنعتی فجر گرمسار گزارش شد و تیم‌های عملیاتی وارد صحنه شده‌اند.

حسین درخشان افزود: حدود ساعت ۱۵ و ۳۰ دقیقه گزارشی مبنی بر حریق و انفجار یک کارگاه در شهرک صنعتی فجر شهرستان گرمسار به مرکز کنترل و هماهنگی عملیات استان اعلام شد.

وی بیان کرد: تیم امدادونجات پایگاه ایوانکی به محل حادثه اعزام شدند.

انفجار‌های پیاپی از سوی شهرک صنعتی فجر شنیده شد و آتش‌سوزی گسترده به نظر می‌رسد به طوری که دود ناشی از حریقی بزرگ از داخل شهر بر فراز شهرک صنعتی فجر دیده می‌شود.

تیم‌های امدادی، اورژانسی و آتش‌نشانی گرمسار همه به سمت این شهرک صنعتی حرکت کرده‌اند و مسوولان نیز در حال بررسی ابعاد حادثه هستند.

گرمسار حدود ۵۱ درصد از صنایع استان سمنان را در سه شهرک صنعتی فجر، گرمسار و جنت‌آباد جای داده است.

منبع: ایرنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد
امروز سه‌شنبه ۲۷ خرداد