تیتر امروز

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود
لایحه‌های اجرا نشده، فیلترینگ و مسعود پزشکیان با یک حقوقدان و استاد دانشگاه:

محسن برهانی: باید به پایان رادیکالیسم سلام کنیم/فرصت دادن مردم، یک روز تمام خواهد شد/یا باید حاکمیت را قانع یا انقلاب کنیم!/ سهم من از سفره انتخابات زندان بود

محسن برهانی، حقوقدان و استاد دانشگاه مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود؛ او معتقد است که باید به دولت پزشکیان فرصت داد، هر چند که فرصت دادن مردم یک روز تمام خواهد شد.
داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند
ناصر اقدمی، مدیرعامل شرکت زیست بازساختی تسکین در حاشیه چهارمین نمایشگاه و همایش بین‌المللی IPH 2025 خبر داد

داروی دستروسل برای نخستین بار در ایران به تولید رسیده/ این دارو تقریبا در صد در صد موارد، باعث کاهش علائم و موجب نجات بیمار از مرگ شده/ بیماران در حوزه سلول‌درمانی نباید برای درمان، هزینه‌های بی‌حاصل داشته باشند

چهارمین نمایشگاه و همایش بین المللی بیمارستان‌ها و مراکز درمانی (IPH ۲۰۲۵) به مدت سه روز در تاریخ‌های ۱۲ تا ۱۴ شهریور ماه)، در محل مرکز همایش‌های بین المللی صدا و سیما، با حضور میهمانان خارجی...
اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...

واردات روزانه بنزین در شهریور چقدر بود؟

عماد رفیعی، کارشناس انرژی می‌گوید که در شهریورماه به دلیل جبران کمبود تولید روزانه در برخی از مقاطع تا ۳۰ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.

کد خبر: ۱۷۲۶۳۱
۰۹:۳۵ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

واردات روزانه بنزین در شهریور چقدر بود؟

دیدارنیوز: عماد رفیعی، کارشناس انرژی در گفت وگویی اعلام کرد در شهریورماه به دلیل جبران کمبود تولید روزانه در برخی از مقاطع تا ۳۰ میلیون لیتر بنزین وارد کشور شده است.

اخیرا موضوع کمبود عرضه بنزین در شهریورماه و مسئله ایجاد صف‌های طولانی پشت پمپ بنزین‌ها در شهر‌های شمالی کشور به خصوص در ایام آخر ماه صفر در رسانه‌ها و فضای مجازی مطرح شده است و اخیرا برخی مدعی شده اند که دولت سیزدهم عمداً در شهریورماه بنزین وارد نکرده است تا این مشکلات برای دولت چهاردهم ایجاد شود.

نکته مهمی که باید به منتقدان مطرح کرد این است که دولت چهاردهم از مرداد ماه تشکیل شد و مدیرعامل جدید شرکت ملی پالایش و پخش نیز از ابتدای شهریورماه بر مسند این شرکت نشست.

در همین رابطه عماد رفیعی کارشناس حوزه انرژی نیز در گفتگو با رسانه ملی با اشاره به وضعیت تولید و واردات بنزین گفته است: در سال ۱۴۰۲ تولید بنزین در پالایشگاه‌های نفتی کشور حدود ۱۰۲ میلیون لیتر بوده است و با مخلوط کردن ریفورمیت با نفتا توانستیم تولید بنزین را به حدود ۱۱۲.۵ میلیون لیتر در روز برسانیم.

وی ادامه داد:، اما میانگین مصرف بنزین در سال گذشته حدود ۱۱۸ میلیون لیتر در روز بوده است؛ که بر این اساس ۵ میلیون لیتر بنزین کسری در سال گذشته داشتیم. اما این ناترازی در شهریورماه که فصل سفر‌های تابستانی است افزایش می‌یابد.

رفیعی با اشاره به اینکه در شهریور ماه سال جاری دو روز تعطیل هم وجود داشت موجب شد تا سفر‌ها نسبت به سال گذشته افزایش یابد که مصرف بنزین در شهریورماه به ۱۴۲ میلیون لیتر نیز رسید.

این کارشناس انرژی ادامه داد: با این حال در این ایام به طور مقطعی واردات بنزین به روزانه ۳۰ میلیون لیتر نیز رسید تا کمبودی از نظر تأمین بنزین ایجاد نشود.

بنابراین با این شرایط کمبود عرضه بنزین در شهر‌های شمالی کشور و ایجاد نارضایتی در این زمینه را باید در جای دیگری جست وجو کرد و مسئله قطعاً عدم تأمین بنزین نبوده است. هر چند که مسئولان حال حاضر شرکت ملی پالایش و پخش فراورده‌های نفتی نیز در همان زمان به این سوال پاسخ داده بودند.

منبع: مهر
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور