تیتر امروز

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
هواشناسی ایران

باران و رعد و برق در شمال کشور/ باد شدید و خیزش گردوخاک

در روز‌های آینده در شمال کشور باران، رعد و برق و در برخی نقاط ایران وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۷۲۶۲۱
۰۸:۲۳ - ۰۲ مهر ۱۴۰۳

باران و رعد و برق در شمال کشور/ باد شدید و خیزش گردوخاک

دیدارنیوز: رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور گفت: طی روز‌های آینده در شمال کشور باران، رعد و برق و در برخی نقاط ایران وزش باد شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

صادق ضیاییان در گفتگو با ایسنا اظهار کرد: امروز (۲ مهر) در برخی نقاط استان‌های آذربایجان غربی و آذربایجان شرقی، اردبیل و گیلان، سه‌شنبه (۳ مهر) در شمال استان‌های آذربایجان غربی، آذربایجان شرقی، اردبیل و از بعد از ظهر در گیلان، مازندران، گلستان و چهارشنبه (۴ مهر) تا جمعه (۶ مهر) در استان‌های ساحلی خزر و ارتفاعات رشته کوه البرز در برخی ساعات بارندگی، رعد و برق و وزش باد شدید موقت پیش بینی می‌شود.

او ادامه داد: دوشنبه تا چهارشنبه (۲ تا ۴ مهر) در شمال غرب، غرب، جنوب غرب و سه‌شنبه تا پنجشنبه (۳ تا ۵ مهر) در شمال شرق، شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه‌های جنوبی البرز در برخی ساعات وزش باد شدید و گرد و خاک دور از انتظار نیست.

رییس مرکز پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوای سازمان هواشناسی کشور اضافه کرد: چهارشنبه و پنجشنبه خلیج فارس و دریای خزر مواج خواهد بود.

او درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده گفت: آسمان تهران فردا (۳ مهر) صاف، در بعد از ظهر افزایش باد و گاهی وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل و حداکثر دمای ۲۳ و ۳۵ درجه سانتیگراد و پس فردا (۴ مهر) صاف تا قسمتی ابری، در بعضی ساعت‌ها وزش باد و احتمال گرد و خاک با کمترین و بیشترین دمای ۲۳ و ۳۴ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان اظهارکرد: طی فردا و پس فردا شهرکرد به ترتیب با کمینه دمای ۵ و ۴ درجه سانتیگراد و اهواز با بیشینه دمای ۴۶ و ۴۴ درجه سانتیگراد خنک‌ترین و گرم‌ترین مرکز استان‌ها خواهند بود.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی