تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
از بازار طلا و سکه چه خبر؟

هر گرم طلا؛ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

قیمت طلا روز یکشنبه افزایش قابل توجهی داشت؛ هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۶۵ هزار تومانی با رقم ۱۶ میلیون و ۴۶۲ هزار تومانی معامله شد و هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۶۳ هزار و ۷۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی ایستاد.

کد خبر: ۱۷۲۶۰۹
۱۹:۲۲ - ۰۱ مهر ۱۴۰۳

هر گرم طلا؛ ۳ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان

دیدارنیوز: قیمت طلا و سکه اولین روز مهر را با افزایش ارزش در تمام قطعات و وزن‌ها آغاز کرد. صعود ۳۲ دلاری اونس جهانی طلا در دو روز اخیر روند افزایشی به بازار طلا داد. روز یکشنبه نیم و ربع سکه به کانال قیمتی بالاتر صعود کردند.

قیمت طلا و سکه در بازگشایی بازار‌های روز یکشنبه در تمام قطعات افزایش ارزش داشت. با وجود اینکه قیمت اونس جهانی طلا به دلیل تعطیلی پایان هفته بازار‌های جهانی ثابت بود، اما افزایش قیمت این فلز ارزشمند در بازگشایی بازار‌های یکشنبه بروز کرد.

بیشترین سهم رشد قیمت در بازار طلا طی روز یکشنبه سهم نیم‌سکه شد و نیم و ربع سکه نیز به کانال‌های قیمتی بالاتر صعود کردند. فعالان بازار طلا و سکه معتقدند تقویت انتظارات برای رشد اونس طلا موجب شده است که فشار فروش در بازار سکه امامی محدودتر شود و فلز گرانبهای داخلی در برابر افت قیمت مقاومت کند.

پیش بینی قیمت طلا و سکه

کارشناسان اقتصادی معتقدند در حال حاضر قیمت طلا و سکه متاثر از الگوی تخریب یک بازار و جهش بازار دیگر پیروی می‌کند. آن‌ها معتقدند ریتم افزایشی قیمت اونس جهانی طلا تراز دلار و طلا را بر هم ریخته و رشد قیمت روز‌های اخیر متاثر از افزایش تقاضا نیست.

برای پیش‌بینی قیمت طلا و سکه در بازار داخلی طی هفته جاری باید در انتظار بازگشایی بازار‌های جهانی در روز دوشنبه بود. به نظر می‌رسد سیاست تثبیت قیمت دلار اثر این اسکناس را در بازار طلا کمرنگ کرده و نوسانات بازار‌های جهانی به بازار داخلی طلا خط می‌دهد.

گفتنی است اونس جهانی طلا روی رقم ۲۶۲۲ دلاری و اونس جهانی نقره نیز در سطح ۳۱ دلار و ۱۷ سنتی ثابت است. قیمت هر گرم نقره ۹۹۹ رشد ۵۰۰ تومانی داشت و با قیمت ۵۹ هزار و ۵۹۰ تومانی معامله شد.

نیم‌سکه نیم میلیون تومان گران شد

قیمت سکه امامی روز یکشنبه اول مهر با رشد ۴۲۰ هزار تومانی روی رقم ۴۴ میلیون و ۶۳۵ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه بهار با رشد ۳۱۵ هزار تومانی روی رقم ۳۹ میلیون و ۴۲۰ هزار تومانی ایستاد.

گفتنی است قیمت نیم سکه و ربع سکه به با ترتیب افزایش ۵۵۰ هزار تومانی و ۳۵۰ تومانی با رقم ۲۴ میلیون و ۴۵۰ هزار تومانی و ۱۶ میلیون و ۲۵۰ هزار تومانی معامله شد. قیمت سکه گرمی ۱۰۰ هزار تومان افزایش داشت و با رقم هفت میلیون و ۴۰۰ هزار تومانی عرضه شد.

حباب سکه‌های سنگین کاهشی شد

قیمت طلا روز یکشنبه افزایش قابل توجهی داشت. در لحظه نگارش این گزارش هر مثقال طلای ۱۸ عیار با رشد ۲۶۵ هزار تومانی با رقم ۱۶ میلیون و ۴۶۲ هزار تومانی معامله شد. هر گرم طلای ۱۸ عیار با رشد ۶۳ هزار و ۷۰۰ تومانی روی رقم سه میلیون و ۸۰۹ هزار تومانی ایستاد. قیمت طلای دست دوم نیز با رقم سه میلیون و ۷۴۹ هزار تومانی معامله شد.

حباب سکه در دومین روز هفته روند متوازنی نداشت. حباب سکه امامی ۳۵۱ هزار تومان و سکه بهار ۴۶۹ هزار تومان ریخت. حباب نیم‌سکه ۱۸۹ هزار تومان، ربع سکه ۱۷۰ هزار تومان و سکه گرمی ۱۱ هزار تومان رشد کرد.

ارسال نظرات